Jurek Bemanning

Business Development Specialist - Aftersales BMW, Stockholm

Vi söker nu en Business Development Specialist inom Aftersales till en av världens mest framgångsrika tillverkare av bilar och motorcyklar - BMW Group. BMW Group är med deras tre varumärken BMW, MINI och Rolls-Royce, världens ledande premiumtillverkare av bilar och motorcyklar samt erbjuder finansiella och mobila premiumtjänster.

 

Om företaget
BMW Group Northern Europe koordinerar och ger stöd åt auktoriserade BMW- och MINI-återförsäljare i Norden och Baltikum samt åt verksamheterna i de olika nordiska länderna. Norden har BMW Group ca 200 anställda och 160 auktoriserade återförsäljare och verkstäder. Under 2016 såldes mer än 40 000 BMW, 2400 BMWi, 3 600 MINI samt ca 2 200 motorcyklar i de nordiska marknaderna, vilket var ett rekordår. För mer information om BMW besök deras websida
www.bmw.se eller www.bmwgroup.com.

 

 

Rollen
Du kommer att ingå i pricing-teamet inom Business Development Aftersales och arbeta med intressenter runt om hela Nordeuropa. Tillsammans med centrala kollegor i BMW AG samt från respektive Aftersales-avdelning, verkar ni för att driva Aftersales-verksamheten till nästa nivå.

 

Dina ansvarsområden kommer att innefatta Aftersales-prissättning för reservdelar, tillbehör och lifestyle- produkter för BMW och MINI. Syftet är att säkerställa koncernens vinst samt en balanserad konkurrenskraftig prisnivå för marknaderna i norra Europa. Du kommer att initiera nya prissättningsprojekt inom marknaderna för att utnyttja affärspotentialer och utveckla Business Intelligence-rapporter och processer.

 

 

Ditt huvudansvar och arbetsuppgifter är att supportera pricing-teamet med olika uppgifter som:

- Prissättningsanalyser

- Förberedelse av prisfiler

- Förberedelse av månatlig kommunikation med återförsäljare

- Kampanjövervakning

- Administrering av pricing-systemet.

Du kommer även att stödja Business Intelligence-relaterade ämnen med uppgifter genom att:

- Skapa rapporter för olika marknader

- Förbereda affärsanalyser för olika intressenter

- Identifiera potentiella möjligheter eller risker inom olika affärsområden

 

Vem är du?
För att trivas i rollen i pricing-teamet inom Aftersales på BMW tror vi att du har goda analytiska färdigheter och ett öga för detaljer. Du har ett affärsorienterat tillvägagångssätt, ett kreativt sinne och en brinnande passion för att identifiera affärsmöjligheter. Vi ser också att du är en driven och engagerad person med höga ambitioner och god social förmåga som gillar att arbeta i ett högt tempo och att röra dig i många olika forum.

 

Vidare ser vi att du har eftergymnasial utbildning, troligtvis inom ekonomi, och kanske har du även erfarenhet av fordonsindustrin. Det är även viktigt att du är bekväm med att uttrycka dig på engelska i såväl tal som skrift. Är du dessutom flytande i svenska eller något annat nordiskt språk är det meriterande. Att du har utmärkta färdigheter i Excel och PowerPoint är ett krav. Likaså är det meriterande om du har tidigare erfarenhet av att ha arbetat i affärssystemet SAP R / 3.

 

 

Du erbjuds
Detta är ett konsultuppdrag vilket betyder att du kommer vara anställd av Jurek Rekrytering & Bemanning men arbeta hos BMW Group i Silverdal, Sollentuna.

Uppdraget är med start omgående eller enligt överenskommelse och förväntas pågå i 12 månader till att börja med. För rätt person finns goda möjligheter till förlängning.

 

 

Om verksamheten
Jurek Rekrytering & Bemanning är ett starkt växande företag med fokus på flexibla och kundanpassande rekryterings- och bemanningslösningar. Våra uppdrag är främst inom juridik, ekonomi, HR/Administration samt marknad och management, och vår grundinställning är enkel. Vi vill erbjuda våra kunder bästa möjliga rekrytering och bemanningstjänst. För det krävs det att våra konsulter och kandidater är de bästa möjliga på marknaden. Därför ställer vi höga krav på såväl konsulter som kandidater, men i gengäld erbjuder vi också bland Sveriges allra bästa möjligheter till roliga, utvecklande och lönsamma uppdrag och anställningar för alla inom vårt nätverk. Genom vårt nytänkande och entreprenöriella arbetssätt är vi unika i Sverige idag.

 

 

Sista ansökningsdag
Välkommen med din ansökan redan idag! Vi intervjuar löpande.

 

Område
Stockholm

 

Anställning
Heltid, Visstid

 

Kontakt
För frågor om tjänsten är du välkommen att kontakta ansvarig konsultchef, Sophie Paus på
Sophie.paus@jurek.se.

 

Varmt välkommen med din ansökan så snart som möjligt via www.jurek.se.

 

Område:
Sollentuna
Stockholms län

 

Anställning: 
Visstid Heltid

 

Kontakt:
Sophie Paus
sophie.paus@jurek.se

 

 

 

Ansök nu 

 

Sista ansökningsdag : I morgon . Arbetsort : Sollentuna

Kategorier : Ekonomi & Finans


Senaste jobben från Jurek Bemanning

Alla jobb hos Jurek Bemanning

Liknande jobb Business Development Specialist - Aftersales BMW, Stockholm