Jurek

Säljare till PwC Stockholm

Värdesätter du att få styra din egen tid och drivs av att bygga långsiktiga, värdeskapande relationer där du är en viktig rådgivande partner till våra framtida kunder? Vi söker nu ännu en Säljare till Stockholm. Bli en del av vårt fantastiska säljteam!

 

I din roll kommer du att ansvara för att bygga upp och förvalta din egen portfölj. Du projektleder och driver försäljningsarbetet där din känsla för att bygga relationer och förtroende verkligen kommer till sin rätt. Du har ett nära samarbete med våra specialister inom alla våra tjänsteområden, för att tillsammans med dem kunna skapa värde för våra kunder. Ditt driv och affärsmannaskap kommer vara viktiga faktorer för att lyckas, både med ditt interna men likaså externa, nätverk. Vi är i en stark tillväxtfas med mycket spännande planer framåt och vi ser gärna att du uppskattar att arbeta i en snabb förändringstakt där du får möjligheten att vara med och påverka din framtid.

 

PwC:s säljorganisation utgår från de tre storstadsregionerna Stockholm, Göteborg, Malmö och Mellansverige. Vi sätter stort värde på samverkan inom teamet och mellan regionerna. För oss är det viktigt med ett starkt självledarskap likväl som att vara en god lagspelare. Vi strävar ständigt efter att utveckla våra kunder, oss själva och vår affär. Vi är ett team som gillar att ha roligt tillsammans och fira våra framgångar.

 

Vår verksamhet växer när våra medarbetare växer, därför är möjligheter till personlig utveckling en viktig framgångsfaktor för oss. Vår ambition är att din tid på PwC ska vara den bästa i din karriär. Det handlar om möjligheten att göra det som passar dina individuella styrkor, intressen och karriärmål, och att få rätt möjlighet vid rätt tidpunkt. Vi erbjuder vidareutbildning, coaching, kurser och andra former av erfarenhetsutbyte. Ta chansen att hitta din Opportunity of a Lifetime hos oss!

 

Kvalifikationer och egenskaper

Rollen kräver minst 5 års dokumenterad erfarenhet av kvalificerad tjänsteförsäljning inom B2B-segmentet och vana vid CRM-verktyg. Goda språkkunskaper i svenska och engelska. Har du akademisk/eftergymnasial bakgrund inom exempelvis finans, ekonomi eller försäljning är detta meriterande men kan kompenseras med erfarenhet. Ett starkt nätverk inom offentlig och privat sektor i Stockholmsregionen är meriterande.

 

Vi söker dig som har ett starkt affärsinriktat fokus och god erfarenhet av att bygga upp och förvalta din egen kundportfölj där målet är långvariga relationer. Du är proaktiv, kommunikativ och har ett strukturerat arbetssätt. Som person är du förtroendeingivande, nyfiken och känner dig trygg i att inta en projektledande roll där du blir en viktig spelare både internt och externt. Du motiveras av att arbeta med komplex försäljning och att presentera kundanpassade lösningar tillsammans med ett specialistteam.

 

Ansökan

Vi samarbetar med Jurek i den här processen. Varmt välkommen med din ansökan redan idag via www.jurek.se. Om du har frågor gällande tjänsten är du välkommen att kontakta ansvarig Rekryteringskonsult Malin Sjöström malin.sjostrom@jurek.se eller Nina Hallin nina.hallin@jurek.se

 

Varmt välkommen med din ansökan!

 

Område

Stockholm

Anställning

Tillsvidare

Omfattning

Heltid

 

 

 

Ansök nu 

 

 

 

Ansök snarast . Arbetsort : Stockholm . Publicerat : 22 april

Kategorier : Försäljning & Marknadsföring


Senaste jobben från Jurek

Alla jobb hos Jurek

Liknande jobb Säljare till PwC Stockholm