Jurek

Business Controller till långt interimsuppdrag

Är du en affärsdriven Business controller som vill vara en viktig del av en internationell koncern? Har du några års erfarenhet av att arbeta som Business controller och vill ta ta dig an ett längre interimuppdrag? Då kan detta vara tjänsten för dig!


Arbetsbeskrivning

För kunds räkning söker vi nu en Interim Business Controller med start omgående. I din roll som Business Controller kommer du arbeta med prognos- och budgetarbete, ekonomisk rapportering, samt delta i företagsövergripande projekt. Du kommer även få rapportera till ledningsgruppen och det kommer finnas goda möjligheter att vara delaktig i en rad olika projekt rörande ditt affärsområde. Vidare kommer du arbeta i team med övriga Business Controllers där du kommer ha en viktig och central funktion i organisationen.

Huvudsakliga arbetsuppgifter
• Agera stöd till den övriga organisationen avseende olika ekonomiska frågor och analyser
• Ekonomisk rapportering till ledningsgruppen
• Budget- och prognosarbete
• Uppföljning av nyckeltal
• Ansvara för utveckling och effektivisering av rutiner samt att processer efterföljs
• Delta i företagsövergripande projekt


Vem är du?

Vi söker dig som har en akademisk utbildning i ekonomi och har några års erfarenhet av att arbeta som Business Controller. Du har en vana av att arbeta verksamhetsnära och i en roll där du rapporterar löpande. Vi ser det som en fördel om du har erfarenhet av att arbeta i företag med högt tekniskt fokus och att du har en god förståelse för vad som driver kostnader och intäkter.

Det är även meriterande om du har en god systemvana, är kunnig i Excel och har arbetat i SAP. Du är flytande i svenska och engelska både i tal och skrift. Som person är du en prestigelös och nyfiken person, som uppskattar att arbeta såväl självständigt som i team.


Du erbjuds

En spännande och meriterande interimsroll i ett internationellt bolag där du får chansen att vara med och påverka. Kundens huvudkontor är i dagsläget placerat nära Hötorget i Stockholm, men kommer från och med maj 2020 att vara beläget i Solna. I denna roll har du även möjligheten att arbeta i stor utsträckning från kundens kontor i Uppsala, om så önskas. Rollen omfattar heltid med start omgående och är tänkt att pågå i cirka 8-9 månader.

Vid frågor angående tjänsten är du varmt välkommen att kontakta ansvarig konsultchef Mehdi Riahi på mehdi.riahi@jurek.se.


Om verksamheten

Jurek Rekrytering & Bemanning är ett starkt växande företag med fokus på flexibla och kundanpassande rekryterings- och bemanningslösningar. Genom vårt nytänkande och entreprenöriella arbetssätt är vi unika i Sverige idag. Våra uppdrag är främst inom juridik, ekonomi, HR, administration samt marknad och management.

Sökord: Business Controller, Financial Controller, Controller, Interim Controller, Project Controller, Projektcontroller, Sales Controller

Område:
Solna
Stockholms län

Anställning:

Visstid Heltid

Kontakt:

Mehdi Riahi
Mehdi.Riahi@jurek.seAnsök nu
 

Ansök snarast . Arbetsort : Solna . Publicerat : 4 februari

Kategorier : Ekonomi & Finans


Senaste jobben från Jurek

Alla jobb hos Jurek

Liknande jobb Business Controller till långt interimsuppdrag