Jurek Bemanning

Business Controller med intresse för träning till Les Mills

Les Mills Nordic är ett dotterbolag till Les Mills International som är baserat på Nya Zeeland. Det nordiska dotterbolaget stödjer, samarbetar och utvecklar klubbar samt utbildar instruktörer i 13 länder i Norden, Baltikum och Centraleuropa. Med världens bästa gruppträning inspirerar och engagerar vi miljoner människor att röra på sig varje vecka. Våra träningspass är licensierade av 18500 partners i 100 länder runt om i världen. Vi stöttar var och en av dessa partners på deras resa inom fitness och tillhandahåller forskning, marknadsföring samt nya träningspass var tredje månad. Är du redo att gå med oss? Du hittar mer om Les Mills här: www.lesmills.com

 

 

Arbetsbeskrivning

 

Dina arbetsuppgifter kommer främst att bestå av följande:

  • Analys och uppföljning av verksamhetens olika affärsområden
  • Arbeta med månads- och årsbokslut
  • Vara delaktig vid budget- och prognosarbete
  • Fungera som ett stöd vid exempelvis implementering av nya system, rutiner och arbetssätt
  • Löpande adhoc uppgifter

 

 

Vem är du?

För att vara framgångsrik i denna roll ser vi att du är en utåtriktad och flexibel person med ett eget driv. Du har en eftergymnasial utbildning och minst 4 års arbetslivserfarenhet gärna med bakgrund från controlling och med goda redovisningskunskaper. Du har en bra kommunikationsförmåga, du tycker om att skapa relationer, är lösningsorienterad och har ett driv att vilja förbättra och vidareutveckla verksamheten.

 

Vidare värdesätter vi att du är en prestigelös person som uppskattar bra teamwork och bidrar till ett gott företagsklimat. Du är en van användare av Officepaketet och det är meriterande om du även har erfarenhet från affärssystemet Dynamics 365. Du har mycket goda kunskaper i svenska och engelska i både tal och skrift då båda språken används inom bolaget och talar du fler språk är det meriterande.

 

Som person utstrålar du energi och servicemedvetenhet. För att trivas hos oss är det också viktigt att du har ett intresse för träning och hälsa, det är en naturlig del av din vardag.

 

 

Du erbjuds

Du kommer vara placerad på vårt kontor i centrala Stockholm och välkomnas in i en energisk och hälsosam företagskultur. Du ingå i ett team av 5 personer.

I den här rekryteringen samarbetar Les Mills med Jurek Rekrytering och Bemanning och vid eventuella frågor är du välkommen att kontakta ansvarig rekryteringskonsult Marie Källström på tel. 070 751 93 43 alternativt marie.kallstrom@jurek.se.

 

Då urvalsprocessen sker löpande är du varmt välkommen med din ansökan så snart som möjligt via www.jurek.se.

 

 

Område:
Stockholm
Stockholms län

Anställning: 
Tillsvidare Heltid

Kontakt:
Marie Källström

 

 

 Ansök nu

 

 

Sista ansökningsdag : 20 december . Arbetsort : Stockholm . Publicerat : 20 november

Kategorier : Ekonomi & Finans


Senaste jobben från Jurek Bemanning

Alla jobb hos Jurek Bemanning

Liknande jobb Business Controller med intresse för träning till Les Mills