Jurek Bemanning

Administratörer till konsultuppdrag

Om verksamheten

Jurek Rekrytering & Bemanning erbjuder ett komplett utbud av bemannings- och rekryteringstjänster. Vi rekryterar och hyr ut alltifrån studenter till yrkesverksamma akademiker med mångårig erfarenhet och specialistkompetens. Våra uppdrag är främst inom juridik, ekonomi, HR, marknad och administration.

 

 

Arbetsbeskrivning

Vi söker nu juniora och seniora administratörer för både kortare och längre konsultuppdrag i Stockholmsområdet. Som administratör hos våra kunder arbetar du med att administrera och ge service till medarbetare, chefer och kunder. Rollen varierar beroende av bransch men vanligt förekommande arbetsuppgifter är fakturahantering, uppdatering av kund- och företagsregister, inköp samt sammanställning av material och hantering av tidrapporter.

 

 

Vem är du?

Du är serviceinriktad, engagerad och initiativrik. Vidare är du noggrann och har ett sinne för ordning och reda.

 

För att passa i rollen som administratör ska du har en god systemvana. Du ska ha mycket goda kunskaper i Officepaketet. Du har en god förmåga att uttrycka dig på svenska och engelska i både tal och skrift.

 

 

Du erbjuds

Uppdragen kan variera i längd och sysselsättningsgrad beroende på våra kunders behov. Du kommer att vara anställd i Jureks uthyrningsverksamhet och vara stationerad ute hos någon av våra kunder. Vid frågor är du varmt välkommen att kontakta Talent Manager Cecilia Wijkman på cecilia.wijkman@jurek.se

 

Välkommen med din ansökan redan idag på www.jurek.se. Observera att vi inte tar emot ansökningar via mail.

 

 

Sista ansökningsdag

Intervjuer sker löpande.

 

Område:

Stockholm

Stockholms län

 

Anställning: 

Visstid Heltid

 

Kontakt:

Cecilia Wijkman

cecilia.wijkman@jurek.se

 

 

 

Ansök nu 

 

 

Ansök snarast . Arbetsort : Stockholm . Publicerat : 13 februari

Kategorier : Kontor & Administration


Senaste jobben från Jurek Bemanning

Alla jobb hos Jurek Bemanning

Liknande jobb Administratörer till konsultuppdrag