Jurek Bemanning

Brf Ekonom / Redovisningsekonom sökes till HSB Malmö

Brf Ekonom / Redovisningsekonom sökes till HSB Malmö

Om JUREK:
Jurek Rekrytering & Bemanning är ett starkt växande företag med fokus på flexibla och kundanpassade rekryterings- och bemanningslösningar. Genom vårt nytänkande och entreprenöriella arbetssätt är vi unika i Sverige idag. Vårt uppdrag är främst inom juridik, ekonomi, HR/Administration samt marknad och management.

Kort om tjänsten:
Nu söker vår kund HSB Malmö en kommunikativ BRF-ekonom till sitt team med 12 serviceinriktade och trevliga kollegor. Tillsammans är de hjärtat i sina bostadsrättsföreningars hela ekonomi och ett ovärderligt bollplank för sina kunder, bostadsrättsföreningens styrelse.

Om verksamheten:
HSB Malmö som bildades 1925 är en av Sveriges 29 självständiga HSB-föreningar. Med fler än 45 000 medlemmar är det en av de mer tongivande. Verksamheten bedrivs som en medlemsägd kooperativ ekonomisk förening i sex kommuner – Burlöv, Lomma, Malmö, Svedala, Trelleborg och Vellinge. Utöver att HSB Malmö äger drygt 2 100 hyresrätter och förvaltar 30 000 bostadsrätter så erbjuder man administrativa och tekniska konsulttjänster till såväl fastighetsägare som bostadsrättsföreningar. Läs mer om HSB på www.hsb.se

Arbetsuppgifter och ansvarsområde:

- Ansvara för att arbete bedrivs i enlighet med HSB Malmös processer
- Rådgivning inom kompetensområde
- Genomför kundmöten och ansvarar för kundrelationer med bostadsrättsföreningar tilldelade
  teamet kundvård
- Ansvarar för budgetprocess inkl. uppföljning
- Informerar bostadsrättsföreningar och andra kunder angående de tjänster som företaget kan
  erbjuda
- Säkerställer löpande redovisning
- Ansvarar för bokslutsprocess inkl. uppföljning och deklarationer.

Din profil:
Du har eftergymnasial utbildning inom ekonomi och minst 3–5 års relevant arbetslivserfarenhet. Förutom ett gott driv får du gärna ha erfarenhet från revisions- eller redovisningsbranschen, eller från en ekonomiavdelning där du arbetat med bokslut. Du har erfarenhet av affärssystem och goda kunskaper i Officepaketet, främst Excel och Power Point.
Som person tror vi att du har en naturlig nyfikenhet och ett drivs av att utveckla och se nya möjligheter. Om du är jordnära och har förmåga att skapa förtroendefulla kontakter tror vi du kommer trivas och utvecklas hos oss. Oavsett behöver du vara kommunikativ, pedagogisk och strukturerad.

Du erbjuds:

Hos vår kund erbjuds du ett omväxlande och stimulerande arbete i god arbetsmiljö och med trevligt arbetsklimat där du som medarbetare får använda din drivkraft och ges möjlighet att göra skillnad - varje dag.
Vår kunds HSB:s värderingar sammanfattas i förkortningen ETHOS, som står för Engagemang, Trygghet, Hållbarhet, Omtanke och Samverkan. Arbetsplatsen präglas av glädje, tillit och respekt och den känslan ska även omfatta HSB:s medlemmar och kunder.
Vår kund HSB Malmö strävar efter att spegla den mångfald som finns i samhället varför vi välkomnar sökande som kan bidra till det.
Tjänsten är en direktrekrytering till HSB Malmö. Tjänsten är en tillsvidareanställning på heltid som kommer att inledas med en provanställning.
Kvällsarbete kommer att ingå i tjänsten och kompenseras med flexibla arbetstider där du själv styr och planerar ditt arbete efter verksamhetens behov.
Placeringsort är Malmö och HSB Malmö sitter i fräscha lokaler i Turning Torso.

I denna rekrytering samarbetar HSB Malmö med Jurek Rekrytering & Bemanning. Då urvalsprocessen sker löpande så ser vi gärna att du skickar din ansökan så snart som möjligt.

För frågor om tjänsten är du välkommen att kontakta ansvarig Rekryteringskonsult Karin Thorstensson på telefon: 073-980 69 27 eller karin.thorstensson@jurek.se
Observera att vi inte tar emot ansökningar via mail.

Du är varmt välkommen att söka till denna tjänst via vår hemsida www.jurek.se. Vi ser fram emot att höra från dig redan idag!

 

Område:
Malmö
Skåne län

Anställning: 
Tillsvidare Heltid

Kontakt:
Karin Thorstensson

 Ansök nu

Sista ansökningsdag : 28 juni . Arbetsort : Malmö

Kategorier : Chef & Ledning Ekonomi & Finans


Senaste jobben från Jurek Bemanning

Alla jobb hos Jurek Bemanning

Liknande jobb Brf Ekonom / Redovisningsekonom sökes till HSB Malmö