Jurek

Contract Manager till spännande konsultuppdrag

Arbetsbeskrivning

Vi söker en erfaren Contract Manager med start omgående för ett konsultuppdrag på 3–6 månader. Vår kund är verksam inom medicinteknik och i rollen kommer du ansvara för deras kommersiella avtal och contract management process i stort. Du kommer att driva alla aktiviteter kopplade till deras försäljningsavtal och samarbeta med många olika stakeholders i deras globala organisation. Kunden har nyligen implementerat ett CMS (Contract Management System) som underlättar det dagliga arbetet, även om många transaktioner fortsatt kräver viss handpåläggning.

 

 

Vem söker vi till detta uppdrag?

Vi söker dig som har några års erfarenhet av att hantera avtal och som känner dig trygg i hela avtalsprocessen. Du kommer med fördel från en liknande roll på ett större globalt företag. Vi ser det som meriterande om du har en högskoleexamen i Business Administration, Finance eller Law – men det är inte ett krav.

 

Egenskaper som kännetecknar dig är att du är självständig och drivande. Du tar ägandeskap och är en naturlig informationssökare som bygger nätverk både internt och externt. Vidare är du innovativ, strukturerad och har en god problemlösningsförmåga.

 

 

Du erbjuds

Du erbjuds ett roligt och utvecklande konsultuppdrag på ett medicintekniskt företag som verkligen gör skillnad. Uppdraget förväntas starta i december eller senast början av januari och löpa inledningsvis 3–6 månader, med chans till förlängning för rätt person. Det är en heltidstjänst som är placerad på kundens huvudkontor i centrala Stockholm.

 

Har du frågor om tjänsten är du välkommen att kontakta ansvarig konsultchef Angeliqa Haapanen på angeliqa.haapanen@jurek.se

 

Välkommen in med din ansökan redan idag då vi går igenom urvalet löpande!

 

 

Om verksamheten

Vi på Jurek är specialister på att rekrytera och hyra ut konsulter på alla nivåer inom Law, Finance, HR, Marketing & Communication och Business Support. Vi arbetar passionerat och effektivt med att hitta, skapa och matcha talang.

 

Sökord: Contract Manager, Contract Management, Contract Administrator, Contract Management System, Kontraktsansvarig, Kontraktshantering, Avtalsansvarig, Avtalshantering, Kontrakt, Avtal.

 

Område: Stockholm

Anställning: Visstid

Omfattning: Heltid

 

 

Ansök nu 

 

 

Ansök snarast . Arbetsort : Stockholm . Publicerat : 24 november

Kategorier : Ekonomi & Finans Juridik Kontor & Administration


Senaste jobben från Jurek

Alla jobb hos Jurek

Liknande jobb Contract Manager till spännande konsultuppdrag