Jurek

Brand Manager

Är du vår nya stjärna som brinner för ett arbete där du kombinerar din talang för bra och effektiv kommunikation med din analytiska förmåga och intresse för affärer? Som Junior Product Manager hos RFSU bidrar du med att utveckla produkter och kommunikation som gör skillnad på riktigt!

 

RFSU AB säljer produkter inom kategorierna kropp & hälsa samt sex & samlevnad. I produktportföljen finns starka nordiska varumärken som bl a RFSU och Carmex men även lokalt starka varumärken som finska Sultan. RFSU ABs främsta försäljningskanaler är dagligvaruhandeln, apotek och e-handel.

 

Som Junior Brand Manager arbetar du på marknadsavdelningen i nära samarbete med försäljningsorganisationen, inköps- och kvalitetsavdelningen samt våra nordiska kollegor. Rollen innefattar ansvar för olika delar inom kommunikation och hantering av RFSU:s produktkategorier vilket gör dina arbetsdagar varierande och spännande.

 

RFSU AB ägs av förbundet RFSU och drivs 100% som övrig kommersiell verksamhet. Överskottet av försäljningen ger förutsättningar för förbundet RFSU Riksförbundet för sexuell upplysning att bedriva information och upplysning inom sex- och samlevnadsområdet.

 

 

DINA FRAMTIDA ARBETSUPPGIFTER

Du ingår i ett team på 5 personer i funktionen Central Marketing och rapporterar till Nordic Marketing Manager. Vårt kontor är placerat i moderna lokaler i Science Tower i Kista.

 

• Assistera projekt kopplat till produktutveckling i nära samarbete med kategoriansvariga.

• Projektleda/assistera projekt vi driver tillsammans med media-, kommunikation- och designbyråer.

• Ansvara för korrekturläsning av artwork.

• Digital- och social media i nära samarbete med kommunikationsansvarig.

• Koordinera material till butikskommunikation genom samarbete med försäljning- och trade avdelning.

• Utveckla, koordinera och distribuera material tex prestationer i PowerPoint, tryckt eller digitalt informationsmaterial etc.

• Delta vid mässor /events och utbilda i produktsortiment.

• Assistera vid genomförandet av marknadsbevakning, konsumentbehovs/ konkurrensanalyser.

• Assistera marknadsavdelningen med löpande arbetsuppgifter som att boka, förbereda, delta i möten, skriva protokoll, skicka varuprover, svara på frågor etc.

 

Rollen kan utvecklas till att vara kommersiellt ansvarig för en produktkategori med ansvar för lanseringen av nya produkter.

 

 

VEM ÄR DU?

Vi tror att du har några års arbetslivserfarenhet och det är meriterande om du har bakgrund inom retail / konsumentvaror. Du har relevant akademisk bakgrund är en affärsdriven och självgående person med stark initiativförmåga. Förutom starkt intresse för att driva vår affär mot handel och konsument så har du har ett stort intresse för sociala medier och goda kunskaper inom digital kommunikation. Du har viss erfarenhet av att leda projekt och kan hantera flera parallella arbetsuppgifter samtidigt. Meriterande är om du har tidigare erfarenhet av produktlansering. Du har en god analytisk förmåga samt kan uttrycka dig flytande i svenska och engelska i både tal och skrift.

 

Dina personliga egenskaper är viktiga för oss. Du är kommunikativ, tar ett stort eget ansvar och bidrar kreativt med idéer samt kunskap i de olika uppdrag du involveras i. Som person är du strukturerad, lyhörd, social och engagerad och ser positivt på att hjälpa till i olika typer av arbetsuppgifter. Du uppskattar högt tempo och hanterar snabba förändringar bra.

 

(Riksförbundet för sexuell upplysning) att bedriva information och upplysning inom sex- och samlevnadsområdet. Läs gärna mer på www.rfsu.com.

 

Vi samarbetar med Jurek Marketing & Communication i denna rekrytering. För mer information om tjänsten kontakta Lotta Köhler lotta.kohler@jurek.se eller Martina Alexandersson martina.alexandersson@jurek.se - Varmt välkommen att söka tjänsten via länken nedan. Vi gör urval och intervjuer löpande.

 

Område: Sollentuna

Anställning: Tillsvidare

Omfattning: Heltid

 

 

Ansök nu 

 

 

Ansök snarast . Arbetsort : Sollentuna . Publicerat : 24 augusti

Kategorier : Försäljning & Marknadsföring Projektledning


Senaste jobben från Jurek

Alla jobb hos Jurek

Liknande jobb Brand Manager