Jurek

Affärsdriven verksamhetsansvarig till Medkomp!

Går du i funderingarna att ta nästa kliv i karriären? Vill du arbeta i en tight organisation med korta beslutsvägar nära en erfaren VD?

Nu söker vi dig som är en affärsdriven konsultchef inom vårdbemanning som vill utvecklas i din roll och leda ett tight, drivet team till nya höjder.

 

Arbetsbeskrivning

I din roll som verksamhetsansvarig kommer du att leda ett gäng nyfikna, drivna och engagerade konsultchefer. Förutom att vara ett bollplank och coach till dina medarbetare kommer du att driva tillväxtresan mot de omsättnings- och resultatmål som styrelsen fastlagt samt lyfta verksamheten till nästa nivå vad gäller arbetssätt, struktur och stabilitet.

 

Medkomp är en platt organisation där du kommer att ta en aktiv roll i säljarbetet samtidigt som du kommer bygga och utveckla varumärket samt skapa nya kundrelationer och kontaktvägar för att säkra en god positionering inför framtiden. Du kommer även arbeta för att kontinuerligt utveckla och förbättra metoder och system.

 

I dina arbetsuppgifter igår att:

• Fokusera på försäljning (både genom att bearbeta befintliga kunder och få in nya)

• Själv ta en aktiv roll i att skapa intäkter genom nyförsäljning och skapandet av nya kundkontakter

• Leda och utveckla teamet med personalansvar för konsultcheferna

• Leda och utveckla verksamheten med fokus på tillväxt och lönsamhet.

• Ta fram strategier och handlingsplaner enligt gemensamt uppsatta mål

 

Vem är du?

Vi söker dig som har minst två års erfarenhet som konsultchef från vårdbemanningsbranschen med ett stort intresse av att leda andra och utvecklas i din roll under bolagets tillväxtresa.

 

Vi säger hejdå till omodernt hierarkiskt ledarskap och hej till en platt organisation där du som ledare ger mandat och fördelar ansvarsområden inom gruppen. Du har en tydlig bild framåt men involverar teamet för att skapa engagemang och motivation i beslutsprocessen. Du coachar, stöttar och har ett stort intresse för varje konsultchefs individuella utveckling samtidigt som du ger ramar och är tydlig för att skapa en trygghet i teamet. Du sätter laget före jaget och ditt intresse för affären och ditt driv framåt går hand i hand med mjuka värden och din vilja att teamet tillsammans ska lyckas.

 

Personliga egenskaper som vi söker:

• Att ha helikopterperspektiv samtidigt som du finns till för dina kollegor och konsultchefer i det operativa arbetet

• Att vara strukturerad och metodiskt men inte på bekostnad av att kunna agera snabbt och driva på förändringsarbete

• Att ha ett starkt inre driv samtidigt som du kan stanna upp, vara i nuet, och få med dig teamet och dina medarbetare på resan framåt

• Att inge förtroende med kompetens och professionalism tillsammans med intresse för människan och mjuka värden

 

Du erbjuds:

Du erbjuds en utvecklande och spännande roll i nära samarbete med VD och med engagerade och nyfikna kollegor och medarbetare. Anställningen är en provanställning som efter 6 månader övergår i en fast anställning.

 

Ansökan

Välkommen med din ansökan så snart som möjligt via www.jurek.se. Urval sker löpande.

 

I denna rekryteringsprocess samarbetar vi med Jurek Rekrytering & Bemanning. Vid eventuella frågor är du välkommen att kontakta ansvarig rekryteringskonsult Karolina Wahlström på telefonnummer 076–2978795 alternativt karolina.wahlstrom@id-entity.se

 

Om verksamheten

Bolaget startades 2016 och arbetar med vårdbemanning med fokus på sjuksköterskor, läkare & socionomer. Företaget befinner sig i en uppväxtas och präglas av positiv energi och framåtanda. Huvudkontoret är placerat i Stockholm och hela Sverige ingår som verksamhetsområde.

 

Område

Stockholm

Anställning

Tillsvidare

Omfattning

Heltid

 

 

Ansök nu 

 

 

Ansök snarast . Arbetsort : Stockholm . Publicerat : 24 november

Kategorier : Affärsutveckling & Verksamhetsutveckling Chef & Ledning HR & Organisation


Senaste jobben från Jurek

Alla jobb hos Jurek

Liknande jobb Affärsdriven verksamhetsansvarig till Medkomp!