Jurek Bemanning

Botkyrka kommun söker en webbkoordinator

Botkyrka kommun är Stockholmsområdets femte största kommun med drygt 90 000 invånare. Omtalade kultur-, demokrati- och upplevelsesatsningar, expansivt näringsliv samt ung och internationell befolkning, gör Botkyrka till en händelse- och variationsrik kommun med plats för nytänkare.

Om kommunledningsförvaltningen

Kommunledningsförvaltningens uppdrag är att stödja kommunstyrelsen i deras arbete. Kommunledningsförvaltningen består av sex avdelningar, Samhällsutvecklingsavdelning, Samordnings- och stödavdelning, Planerings- och uppföljningsavdelning, Demokrati- och kansliavdelning, HR-avdelning samt Kommunikationsavdelning som är uppdelad i två enheter Kommunikations och e-enheten samt Medborgarcenter.

Kommunikations och e-enheten söker nu efter en samordnande webbkoordinator som tillsammans med våra verksamheter får vara med och utveckla Botkyrka kommuns digitala medborgarmöte och digitala arbetsplats.

Arbetsbeskrivning

I rollen som webbkoordinator kommer du att få vara med och skapa förutsättningar för en digital kommunikation som ger Botkyrkaborna enkel tillgång till service, möjligheter att vara delaktiga och påverka kommunen, samt kommunikation om platsen Botkyrka.

Du kommer agera stöd till verksamheterna utifrån deras behov av kommunikation på webben och ditt ansvar blir att förstå helheten för digitala kommunikationskanaler som används av Botkyrkabor. Du är även med att skapa förutsättningar för internkommunikationen för medarbetare i Botkyrka kommun, genom att utveckla vårt intranät Botwebb, och andra interna digitala kommunikationskanaler.

Du blir vår specialist i kanaler för digital kommunikation och får rådge verksamheter i såväl de strategiska som de operativa vägvalen. Du kommer också att ansvara för genomförandet av analyser av användardata, verksamhetsmål och omvärldsbevaka för att hålla dig uppdaterad inom ditt område. Rollen är bred och du arbetar både strategiskt med att skapa bra förutsättningar genom styrning, men också operativt genom ständig utveckling. Rollen innebär även ett samordningsansvar, där du kommer agera processledare och se till att organisera arbetet i en komplex organisation. Du har många kontaktytor internt och arbetar exempelvis nära medborgarcenter, kommunikatörer, förvaltningsledare och verksamhetsutvecklare digitalisering.

Kvalifikationer

Vi ser att du har en relevant högskoleutbildning inom kommunikation samt några års erfarenhet av liknande arbetsuppgifter. Du har kännedom om webbanalys och kan förstå, tolka och dra slutsatser av datadriven analys. Det är meriterande om du tidigare arbetat med utveckling av processer samt har erfarenhet av offentlig sektor.

Som person är du driven och strukturerad. Du har lätt för att samarbeta med andra och trivs i en bred roll med många kontaktytor. Du har förmågan att prioritera dina arbetsuppgifter och tar gärna egna initiativ och trivs med att ha en ledande roll i projektform. Självklart är du kommunikativ och har lätt för att bygga kontaktnät samt är lyhörd för andras behov.

Du erbjuds

En självständig roll som webbkoordinator där du får möjlighet att medverka till arbetet med att skapa en organisation som har en strävan att kännetecknas av mångfald och återspegla samhällets struktur. Vi vet att olikheter berikar och välkomnar alla att söka jobb hos oss.

Varmt välkommen med din ansökan!

Sista ansökningsdag

I denna rekrytering samarbetar Botkyrka kommun med Jurek Rekrytering & Bemanning. Sista ansökningsdag är 2018-10-21. Har du frågor på tjänsten är du välkommen att kontakta ansvarig rekryteringskonsult Maria von Sterneck på 073 70 771 70 eller via mail: maria.vonsterneck@jurek.se 

Fackliga kontaktpersoner 08-530 61 000.

Område:
Botkyrka
Stockholms län

Anställning: 
Tillsvidare Heltid

Kontakt:
Maria Von Sterneck
0737-07 71 70

 

 Ansök nu

 

Sista ansökningsdag : I morgon . Arbetsort : Botkyrka

Kategorier : Kommunikation Övrigt


Senaste jobben från Jurek Bemanning

Alla jobb hos Jurek Bemanning

Liknande jobb Botkyrka kommun söker en webbkoordinator