Jurek Bemanning

Botkyrka kommun söker en lönekonsult

Om verksamheten

Botkyrka kommun är Stockholmsområdets femte största kommun med nära 90 000 invånare. Omtalade kultur-, demokrati- och upplevelsesatsningar, expansivt näringsliv samt ung och internationell befolkning, gör Botkyrka till en händelse- och variationsrik kommun med plats för nytänkare. Vi drivs av en nybyggaranda där kreativitet, mod och energi utgör grunden.

Löneenheten inom Botkyrka kommun är en centraliserad tjänst och är organiserad under Kommunledningsförvaltningen som en av två enheter på HR-avdelningen. Vi befinner oss i ett spännande utvecklingsläge gällande såväl system som arbetssätt. Vi sätter verksamheternas
behov främst och planerar resurser därefter.

Välkommen att bli en av oss!

Arbetsbeskrivning

Som lönekonsult hos Botkyrka kommun kommer du att ingå i ett team om 17 duktiga kollegor som tillsammans med lönechefen arbetar med ständiga förbättringar.

Vi söker dig som kan:

- Handlägga och producera lön

- Ge service – detta då vi har ett konsultativt förhållningssätt mot våra kunder och användare

- Vara en utbildande partner

Du kan även komma att arbeta med förbättringar inom såväl system- som processfrågor.

För att lyckas i rollen behöver du vara trygg och kunnig inom löneprocessen då det ställs höga krav på att prioritera och leverera i en föränderlig arbetsmiljö.

Vem är du?

Vi söker dig som har en gymnasial utbildning och adekvat erfarenhet inom lön. Du har flera års erfarenhet som lönekonsult och har arbetat brett med löner. Du kommunicerar obehindrat på svenska i både tal och skrift och har en god datorvana. Vi använder HR-systemet HRM Software samt ärendehanteringssystemet MMK och har du erfarenhet av att arbeta i dessa eller likvärdiga system ser vi det som mycket meriterande. Du är även van användare i Officepaketet, särskilt kunnig i Excel och Access. Det är meriterande om du har erfarenhet av att tolka kollektivavtal och arbetat inom offentlig sektor.

Du är en utpräglad lagspelare med förmågan att leverera självständigt på ett noggrant sätt. Det är särskilt viktigt att du är flexibel och förändringsbenägen samt sätter gruppens och verksamhetens behov främst.

Vidare är du strukturerad och har en förmåga att driva samt avsluta dina åtaganden på ett positivt sätt samtidigt som du har en hög servicekänsla mot såväl kollegor som kunder och användare.

Du erbjuds

I Botkyrka har vi medborgarnas fokus; vi är öppna, orädda och energiska – kommunens ledord – känner du igen dig i dem och beskrivningen ovan – då passar vi för varandra!

Botkyrka kommun strävar efter mångfald där våra medarbetares bakgrunder, erfarenheter, kunskaper och personligheter berikar verksamheten. Därför välkomnar vi sökande oberoende av funktionshinder, kön, etnicitet och sexuell läggning.

Sista ansökningsdagen är den 2019–02–25. Jurek Rekrytering & Bemanning behandlar intresseanmälningar löpande och kommer efter sista anmälningsdag presentera utvalda kandidater till Botkyrka kommun.

Har du frågor på tjänsten är du välkommen att kontakta ansvariga rekryteringskonsulter Maria von Sterneck på 073 70 771 70 eller  via mail: maria.vonsterneck@jurek.se

 

Område:
Stockholm
Stockholms län

Anställning: 
Tillsvidare Heltid

Kontakt:
Maria Von Sterneck
0737-07 71 70

 

 Ansök nu

 

Sista ansökningsdag : 6 mars . Arbetsort : Botkyrka . Publicerat : 6 februari

Kategorier : Ekonomi & Finans


Senaste jobben från Jurek Bemanning

Alla jobb hos Jurek Bemanning

Liknande jobb Botkyrka kommun söker en lönekonsult