Jurek Bemanning

Bolagsjurist till Perstorp Holding AB

Om verksamheten
I över 130 år har Perstorp ägnat sig åt att förbättra vardagen för miljontals människor världen över med innovativ kemi. Vi omsätter 13 miljarder kr och har 1 600 anställda i Asien, Europa samt Nordamerika. Våra specialkemikalier gör allt från bilar till burkar, från segel till skor, lättare, starkare och säkrare. Vår företagskultur genomsyras av våra kärnvärden fokuserad innovation, pålitlighet och ansvarstagande.

Arbetsbeskrivning
Du kommer tillhöra Perstorp Legal Department som består av vice president legal, två seniora bolagsjurister och en paralegal. Avdelningen är en service- och stödfunktion som hanterar och samordnar juridiska frågor inom koncernen. Du kommer arbeta i en bred roll inom affärsjuridiken nära bolagets seniora jurister. Arbetsuppgifterna består bl.a. i att handlägga ärenden, upprätta och granska avtal samt ge intern rådgivning i juridiska frågor. Du kommer att sitta på huvudkontoret i centrala Malmö och rapportera till vice president legal. Resor kan förekomma i tjänsten.

Vem är du?
Vi söker dig som har juristexamen och 2-3 års relevant erfarenhet inom allmän affärsjuridik, exempelvis från affärsjuridisk advokatbyrå eller bolag. Det är meriterande om du därutöver är tingsmeriterad. Du har mycket goda kunskaper i svenska och engelska, såväl i tal som skrift. För att lyckas i rollen är det viktigt att du har god samarbetsförmåga, förmåga att förklara komplexa juridiska frågor på ett lättbegripligt sätt samt hög integritet.

Du erbjuds
Du erbjuds en varierad och utvecklande roll på ett internationellt bolag. Perstorp Holding har produktionsenheter i bl.a. USA, EU och Kina. Det finns goda möjligheter för rätt person att växa i rollen och utvecklas på bolaget.

I denna rekrytering samarbetar Perstorp Holding AB med Jurek Rekrytering och Bemanning. Då urvalsprocessen sker löpande ser vi gärna att du skickar in dina ansökningshandlingar (CV, personligt brev och examensbevis) via Jureks hemsida, www.jurek.se, så snart som möjligt. För frågor om tjänsten är du välkommen att kontakta ansvarig rekryteringskonsult Agnes Smedberg på 0702-917046 alternativt agnes.smedberg@jurek.se.

Varmt välkommen med din ansökan!

 

Område:
Malmö
Skåne län

Anställning: 
Tillsvidare Heltid

Kontakt:
Agnes Smedberg

 Ansök nu

Sista ansökningsdag : 24 maj . Arbetsort : Malmö

Kategorier : Juridik


Senaste jobben från Jurek Bemanning

Alla jobb hos Jurek Bemanning

Liknande jobb Bolagsjurist till Perstorp Holding AB