Jurek

Bolagsjurist till Perstorp

I 140 år har Perstorp ägnat sig åt att förbättra vardagen för miljontals människor världen över med innovativ kemi. Vi omsätter ca. 10 miljarder kr och har 1 400 anställda i Asien, Europa samt Nordamerika. Våra specialkemikalier gör allt från bilar till burkar, från segel till skor, lättare, starkare och säkrare. Vår företagskultur genomsyras av våra kärnvärden Focused innovation, Reliability, Responsibility och Care.

 

 

Arbetsbeskrivning

Du kommer tillhöra Perstorps Legal Department som består av vice president Legal, två ytterligare seniora bolagsjurister och en paralegal. Avdelningen är en funktion som hanterar och samordnar juridiska frågor globalt inom koncernen. Du kommer arbeta i en självständig och bred roll inom affärsjuridiken. Avdelningen arbetar nära verksamheten med dess projekt och affärer, där du är delaktig i ett så tidigt skede som möjligt. Ditt huvudsakliga ansvar är att stötta avdelningarna "Integrated Supply Chain" och "Strategic Projects and M&A". Arbetsuppgifterna består främst i att upprätta, granska och förhandla avtal, säkerställa regelefterlevnad ("compliance"), hålla i utbildningar samt ge intern rådgivning i juridiska frågor. Du kommer att arbeta på huvudkontoret i centrala Malmö med flexibilitet att även arbeta på distans. Du rapporterar till vice president Legal i Malmö. Resor kan förekomma i tjänsten.

 

 

Vem är du?

Vi söker dig som har juristexamen och minst 5 års relevant erfarenhet inom allmän affärsjuridik, exempelvis från affärsjuridisk advokatbyrå eller bolag. Det är meriterande om du därutöver är tingsmeriterad. Du har mycket goda kunskaper i svenska och engelska, såväl i tal som skrift. För att lyckas i rollen är det viktigt att du har god samarbetsförmåga, hög integritet, förmåga att förklara komplexa juridiska frågor på ett lättbegripligt sätt, ett intresse för de kommersiella frågorna samt är proaktiv och utåtriktad.

 

 

Du erbjuds

Du erbjuds en varierad och utvecklande roll på ett intressant och dynamiskt internationellt bolag. På Perstorp syns det du gör och det finns goda möjligheter att växa i rollen och utvecklas på bolaget.

 

I denna rekrytering samarbetar Perstorp med Jurek Rekrytering och Bemanning. Då urvalsprocessen sker löpande ser vi gärna att du skickar in dina ansökningshandlingar (CV, personligt brev och examensbevis) via Jureks hemsida, www.jurek.se, så snart som möjligt. För frågor om tjänsten är du välkommen att kontakta ansvarig rekryteringskonsult Maria Bouvin på 076-002 69 22 alternativt maria.bouvin@jurek.se.

 

Varmt välkommen med din ansökan!

 

Område: Malmö

Anställning: Tillsvidare

Omfattning: Heltid

 

 

Ansök nu 

 

 

Ansök snarast . Arbetsort : Malmö . Publicerat : 22 oktober

Kategorier : Juridik


Senaste jobben från Jurek

Alla jobb hos Jurek

Liknande jobb Bolagsjurist till Perstorp