Jurek Bemanning

Projektcontroller till global hjälporganisation

Om verksamheten
Jurek Rekrytering & Bemanning är ett starkt växande företag med fokus på flexibla och kundanpassade rekryterings- och bemanningslösningar. Genom vårt nytänkande och entreprenöriella arbetssätt är vi unika i Sverige idag. Vårt uppdrag är främst inom juridik, ekonomi, HR/Administration samt marknad och management.

Arbetsbeskrivning
Vi söker för kunds räkning en projektcontroller till en välgörenhetsorganisation på Södermalm i centrala Stockholm. I din roll som projektcontroller kommer du tillhöra den nationella funktionen bestående av en business controller och en projektcontroller. För den internationella verksamheten som du kommer ha viss kontakt med består controllerfunktionen av cirka 10 personer.

I uppdraget kommer du arbeta mot nationella projekt i nära samarbete med business controller för den nationella avdelningen. Rollen är ett konsultuppdrag med start omgående med en uppdragslängd till januari 2019.

Huvudsakliga arbetsuppgifter och ansvarsområden är följande:

  • Stödja projektledare i planering, uppföljning och prioritering av resurser. Det kan röra sig om finansiell budgetering och uppföljning, framtagande av relevanta nyckeltal, indikatorer och riskanalyser m.m.
  • Leverera ett verksamhetsnära process- och beslutsstöd till projektledare och enhetschefer. Stödet varierar beroende på projektets natur men kan exempelvis röra sig om avtalsfrågor, kostnads/intäkts-analyser, strukturer för rapportering mellan olika funktioner inom ett projekt etc.
  • Stödja projektledare i relationer med externa finansiärer. Exempelvis i samband med bidragsansökningar och rapportering.
  • Kvalitetssäkra projektens finansiella rapportering och att stödja vid extern revision av projekt.
  • Vid behov göra självständiga analyser och riskbedömningar för de projekt som du stödjer.

Vem är du?
Vi söker dig med högskoleutbildning inom ekonomi. Du har minst 3-4 års erfarenhet av liknande arbetsuppgifter, gärna av finansiell uppföljning, rapportering och projektredovisning. Du har goda kunskaper i MS Office och Excel och är van systemanvändare. Det är viktigt att du är analytisk, noggrann och strukturerad. Du är pedagogisk och har en god förmåga att kommunicera i tal och skrift. Du trivs med att arbeta målstyrt och självständigt samt har en egen initiativförmåga.

Du erbjuds
En utmanande och spännande tjänst i en organisation som bedriver cirka 100 olika projekt internationellt och nationellt. Detta är ett konsultuppdrag på heltid som löper omgående fram till januari 2019. Du kommer vara anställd av Jurek Rekrytering & Bemanning, men arbeta ute hos vår kund. Vi går igenom ansökningar och intervjuar löpande - vänta därför inte med att skicka in din ansökan! Har du frågor är du välkommen att kontakta ansvarig konsultchef Petronella Wilse  petronella.wilse @jurek.se Ansök på www.jurekbemanning.se

Start:
Omgående.

Lön:
Enl. ök.

 

Område:
Stockholm
Stockholms län

Anställning: 
Visstid Heltid

Kontakt:
Petronella Wilse
0707-75 76 69

 

Ansök nu

Sista ansökningsdag : 14 april . Arbetsort : Stockholm

Kategorier : Ekonomi & Finans


Senaste jobben från Jurek Bemanning

Alla jobb hos Jurek Bemanning

Liknande jobb Projektcontroller till global hjälporganisation