Jurek

Bolagsjurist till Gjensidige

Den koncernjuridiska enheten i Gjensidige Forsikring ASA består i dag av en bolags- och försäkringsjurist i Stockholm, 16 jurister i Oslo, sex i Köpenhamn och två i Trondheim. Avdelningen ansvarar för all juristverksamhet inom hela Gjensidige koncernen.

 

I rollen som bolagsjurist ingår du i den koncernjuridiska enheten och rapporterar till chef i Oslo.

 

Som Bolagsjurist på Gjensidige kommer du arbeta med rådgivning nära verksamheten inom olika rättsområden. Det kan röra sig om, finansregulatoriska frågeställningar, transaktioner, förhandlingar, generell bolagsjuridik, avtalstolkningar, immaterialrättsfrågor, GDPR med mera.

 

Vem är du

Du har en juristexamen och minst fem års erfarenhet från liknande tjänst från ett annat bolag eller advokatbyrå. Det är meriterande om du har erfarenhet och kunskap inom finans och försäkring.

 

Som person är du positiv, prestigelös, lösningsorienterad och affärsorienterad. Vidare har du en analytisk förmåga, du vågar fatta beslut och trivs med att arbeta i en bred tjänst. Tjänsten ställer höga krav på både självständighet och god samarbetsförmåga, och du trivs att arbeta i ett högt tempo med snabba leveranser.

 

Du kommer att ingå i en nordisk enhet där stor vikt läggs på att skapa gemensamma arbetsprocesser och rutiner. Du kommer att arbeta tätt tillsammans med bolags- och försäkringsjurist i Sverige, med organisationens compliance officer och klagomålsansvarig, den övriga svenska verksamheten samt med den koncernjuridiska enheten.

 

Du erbjuds

Hos oss får du möjlighet att vara med och bidra till Gjensidiges tillväxt på den svenska marknaden i en kultur som präglas av våra tre kärnvärden – Bygg trygghet, Tänk nytt och Ta sats. Vår ambition är att bli det mest kundorienterade bolaget i Norden och vi vill att alla våra kunder ska uppleva det vi kallar för Gjensidige upplevelsen. Vår arbetsplats präglas av en mix av åldrar, erfarenhet och bakgrund och vi sitter i fräscha lokaler centralt benägna. Inspiration, utveckling och leveranser är centralt i vårt ledarskap.

 

Vi arbetar aktivt med jämställdhet, mångfald och hållbarhet som en viktig del av vår försäkringsverksamhet och i arbetet med våra kunder och samarbetspartners. Gjensidige tar ansvar och vill bidra till en bättre värld med ett socialt engagemang för ett tryggare samhälle.

 

Vid frågor om tjänsten är du välkommen att kontakta ansvarig rekryteringskonsult, på Jurek Law, Ulriikka Järnefelt telefon 0766331440. Du söker tjänsten via vår hemsida, www.jurek.se

 

Ansök gärna tjänsten omgående då vi intervjuar löpande.

 

Om företaget

Gjensidige är ett av nordens ledande försäkringsbolag och ett av de största bolagen noterade på Oslo Börs. Vi är verksamma i Sverige, Norge, Danmark och Baltikum och har totalt cirka 4 000 medarbetare. I Sverige etablerades Gjensidige Försäkring år 2007. Här är vi cirka 230 medarbetare placerade i Stockholm, Luleå eller Malmö och erbjuder försäkringsprodukter till privatpersoner och företag. Vi säkrar liv, hälsa och värden med utgångspunkt i vår vision "Vi ska känna kunden bäst och bry oss mest".

 

Område

Stockholm

Anställning

Tillsvidare

Omfattning

Heltid

 

 

 

Ansök nu

 

 

Sista ansökningsdag : 2 september . Arbetsort : Stockholm . Publicerat : 2 augusti

Kategorier : Juridik


Senaste jobben från Jurek

Alla jobb hos Jurek

Liknande jobb Bolagsjurist till Gjensidige