Jurek

Bolagsjurist till Caverion

Om Caverion
Caverions unika tjänsteerbjudande omfattar fastigheters hela livscykel, från design och konstruktion till underhåll. Visionen är att vara förstahandsvalet när omvärlden digitaliseras. Caverions verksamhet i Sverige har cirka 3 000 medarbetare och bolaget finns etablerat på drygt 75 orter. Detta gör att Caverion har en stor bredd och att du som anställd har stora utvecklingsmöjligheter beroende på intresse och kompetens. Med över 16 000 professionella medarbetare i 11 länder i norra, centrala och östra Europa, tar vi hand om våra kunder. Under 2019 omsatte vi cirka 2,1 miljarder EUR. Caverions aktier är noterade på Nasdaq Helsingfors.

Vill du bli en del av vårt trevliga team? Nu söker vi ytterligare en bolagsjurist till vårt Stockholmskontor. Vi sitter i ljusa och moderna lokaler på Kungsholmen och du kommer tillhöra ett team med kompetenta jurister samt rapportera direkt till Caverions chefsjurist.


Arbetsbeskrivning

I rollen som bolagsjurist kommer du vara ett stöd för Caverions samtliga tjänsteområden, vilket ger dig möjlighet att arbeta i en bred roll nära verksamheten. Du kommer huvudsakligen att arbeta inom det entreprenadrättsliga området och då bland annat supporta bolagets projektverksamhet där du är delaktig hela vägen från anbudsprocess till implementering. Du kommer ansvara för att upprätta och förhandla avtal, där du tar en aktiv roll för att nå bästa affärsmässiga resultat. Du kommer även att hantera bolagets tvister, ibland med stöd av externa ombud. Du kommer vidare ges möjlighet att delta i avdelningens högt uppskattade utbildningsverksamhet, främst inom entreprenadrätt och därtill relaterade områden.


Vem är du?

Vi söker dig som efter avslutad juristexamen har arbetat cirka 5-7 år på advokatbyrå och/eller bolag. Du har särskild erfarenhet av entreprenadrätt och gärna även tvistelösning. Du har vidare ett intresse för branschen och en praktisk förståelse för verksamheten och affären. Vi värdesätter även erfarenhet från andra rättsområden såsom offentlig upphandling, kommersiell avtalsrätt och fastighetsrätt. Du är van att arbeta såväl självständigt som i grupp och även att delta i projekt. Har du erfarenhet av projektledning är detta meriterande.

Som person är du prestigelös, har en utmärkt samarbets- och kommunikationsförmåga, mycket lätt för att bygga relationer, skapa förtroende och tycker om att ge service. Du är en person vars främsta drivkraft är att uppnå resultat och addera värde i de uppgifter du tar dig an. Vidare är du pragmatiskt lagd och har affären i fokus. Du arbetar obehindrat på svenska och engelska.


Vad erbjuder vi dig?

Du erbjuds en självständig roll där du kommer att få ta stort eget ansvar och möjlighet att utvecklas i en dynamisk miljö. Du kommer vara en del av en juristavdelning som värdesätter driv och affärsmässighet, och som alltid eftersträvar att leverera högkvalitativ juridisk rådgivning till verksamheten. På Caverion genomsyras vårt arbetssätt av bolagets fyra värderingar: Innovation – Ansvar – Samarbete – Professionalitet. Att alla våra medarbetare ska få möjlighet att utvecklas och därmed växa med Caverion är något vi värdesätter högt.


Sista ansökningsdag

I denna rekryteringsprocess samarbetar Caverion med Jurek Law, urval sker löpande. Välkommen med din ansökan så snart som möjligt. Ansökningar tas emot via www.jurek.se, vi accepterar inte ansökningar via email. Vid eventuella frågor är du välkommen att kontakta ansvarig rekryteringskonsult Matilda Karlsson på matilda.karlsson@jurek.se alternativt på telefonnummer 0736 90 50 18.

Område: Stockholm
Anställning: Tillsvidare
Omfattning: HeltidAnsök nu


 

Ansök snarast . Arbetsort : Stockholm . Publicerat : 20 augusti

Kategorier : Juridik


Senaste jobben från Jurek

Alla jobb hos Jurek

Liknande jobb Bolagsjurist till Caverion