Jurek

Digital Marknadskommunikatör till Transcendent Group

Transcendent Group är ett prisbelönt företag med kontor i åtta länder och huvudkontor i Stockholm. Vi listas som en av Sveriges och Europas bästa arbetsplatser på Great Place to Works topplistor. Vi på Transcendent Group söker nu efter en ny stjärna till rollen som Digital Marknadskommunikatör. Detta är en Rekrytering via Jurek Rekrytering & Bemanning med start så snart som möjligt.


Om rollen

I rollen som Digital Marknadskommunikatör arbetar du operativt med företagets marknadsföring och kommunikation. Du kommer att ha en omfattande roll som inkluderar all extern- och internkommunikation samt att driva marknadsföringsarbetet via våra digitala kanaler.

Dina uppgifter kommer bland annat att innefatta:
• Webb
• Sociala medier
• Nyhetsbrev
• PR
• Intern- och extern kommunikation
• Projektledning av evenemang
• En del grafisk produktion

I rollen ingår att vara bolagets övergripande marknadsstöd. Du kommer även att stödja de andra kontoren i Europa, så det är viktigt att du är bekväm med att producera material på engelska.


Erfarenhet

Vi ser att du har en eftergymnasial utbildning inom PR, Marknadsföring, Kommunikation eller motsvarande. Du har ungefär två års erfarenhet av liknande roll, där du har haft övergripande ansvar för all marknadsföring och kommunikation. Du är van vid att arbeta med digitala verktyg som till exempel Wordpress, nyhetsbrevverktyg och Sociala medier. Du är en god skribent med bra känsla för färg och form, som med enkelhet skapar content för olika kanaler och målgrupper. Vi ser att du är en van Marknadskommunikatör som har arbetat i en internationell miljö där det är högt i tak. Du är en positiv, prestigelös och självständig person som tycker om att arbeta i en föränderlig miljö. För att lyckas och trivas i rollen måste du vara strukturerad och engagerad samt ha förmågan att driva flera projekt samtidigt.


Du erbjuds

Detta är en tjänst på heltid med start så snart som möjligt. Du kommer att få arbeta i en bred roll med många kontaktytor hos ett internationellt bolag som är i expansion. En del resande kan förekomma i tjänsten. Transcendent Group samarbetar med Jurek Rekrytering & Bemanning i denna Rekrytering, har du några frågor gällande uppdraget är du välkommen att kontakta ansvarig Rekryterare, Victoria Tjernström, på victoria.tjernstrom@jurek.se. Varmt välkommen med din ansökan.

Område: Stockholm
Anställning: Tillsvidare
Omfattning: HeltidAnsök nu
 

Ansök snarast . Arbetsort : Stockholm . Publicerat : 12 mars

Kategorier : Försäljning & Marknadsföring Kommunikation


Senaste jobben från Jurek

Alla jobb hos Jurek

Liknande jobb Digital Marknadskommunikatör till Transcendent Group