Jurek Bemanning

Bolagsjurist till Assistansbolaget

Om verksamheten
Assistansbolaget är en av marknadens största vägassistansoperatörer med kunder i Sverige och Norge – alla med en gemensam nämnare – att de önskar trygghet på vägen. Hos oss står digitalisering och ny teknik i centrum när vi varje dag arbetar för att ge våra kunder den bästa möjliga servicen. Vi är en gemenskap och arbetar efter samma motto – handlingskraft och kundfokus!

Arbetsbeskrivning
Assistansbolaget består av ca 30 medarbetare. Du kommer vara bolagets enda jurist och rapportera till bolagets operativa chef. Som bolagsjurist på Assistansbolaget kommer du arbeta i en bred roll och fungera som stöd och intern rådgivning till organisationen i olika juridiska frågor, främst inom bolagsrätt, avtalsrätt, försäkringsrätt och marknadsföringsrätt. Några av dina huvudsakliga arbetsuppgifter består i att upprätta, granska och administrera anställnings-, samarbets-, partner- och leverantörsavtal. Vidare kommer du arbeta med regelefterlevnad och hålla dig uppdaterad om förändringar i relevant lagstigting samt omsätta dessa till interna regler för bolaget. Du kommer även att arbeta med såväl implementeringen som den löpande kontrollen av GDPR.

Vem är du?
Vi söker dig som har juristexamen och minst 2-3 års relevant erfarenhet inom allmän affärsjuridik, exempelvis från affärsjuridisk advokatbyrå eller bolag. Det är meriterande om du har erfarenhet av bolagsrätt, försäkringsrätt och GDPR. Du har mycket goda kunskaper i svenska och engelska, såväl i tal som skrift. Som person är du driven och tilltalas av att lära dig nya saker och utvecklas. För att lyckas i rollen är det viktigt att du tilltalas av varierande arbetsuppgifter, är prestigelös, lösningsorienterad och flexibel. Du är en skicklig jurist och har förmåga att sätta dig in i nya rättsområden och arbeta självständigt. Du är kommunikativ, har god samarbetsförmåga och förmåga att hantera externa kontakter.

Du erbjuds
Du erbjuds en varierad och utvecklande roll på ett ungt och innovativt bolag i tillväxtfas. Kontoret kännetecknas av medarbetare med driv, engagemang och professionalism, men också en avslappnad attityd och framför allt arbetsglädje. Du kommer att arbeta nära bolagets ledning och ha en nyckelfunktion på bolaget. För rätt person finns goda utvecklingsmöjligheter inom bolaget. Kontoret är beläget i fina lokaler precis vid Knutpunkten.

I denna rekrytering samarbetar Assistansbolaget med Jurek Rekrytering och Bemanning. Då urvalsprocessen sker löpande ser vi gärna att du skickar in dina ansökningshandlingar (CV, personligt brev och examensbevis) via Jureks hemsida, www.jurek.se, så snart som möjligt. För frågor om tjänsten är du välkommen att kontakta ansvarig rekryteringskonsult Agnes Smedberg på 0702-917046 alternativt agnes.smedberg@jurek.se.

Varmt välkommen med din ansökan!

 

Område:
Helsingborg
Skåne län

Anställning: 
Tillsvidare Heltid

Kontakt:
Agnes Smedberg

 Ansök nu

Sista ansökningsdag : 6 maj . Arbetsort : Helsingborg


Senaste jobben från Jurek Bemanning

Alla jobb hos Jurek Bemanning

Liknande jobb Bolagsjurist till Assistansbolaget