Jurek Bemanning

Handläggare sökes till uppdrag på myndighet

Är du duktig, och tycker om, den skriftliga kommunikationen och redovisa och sammanställa datamängder och information? Just nu söker vi en Handläggare till myndighet i Stockholm. Varmt välkommen in med din ansökan!

Arbetsbeskrivning

Som Handläggare kommer du att bistå ansvarig utredare på en av avdelningarna på myndigheten. Till dina arbetsuppgifter hör bland annat;

• Sammanställa inkomna förfrågningar och synpunkter från allmänheten i avdelningen gemensamma digitala brevlåda samt per telefon, och att presentera dessa för berörda utredare och chefer på avdelningen tre tillsynsenheter.
• Insamlade och sammanställning av uppgifter i diarium och från medarbetare på avdelningen.
• Framtagande av underlag för beslut om vidare hantering i specifika ärenden.
• Att utarbeta förslag, exempelvis beslutsunderlag, planera och följa upp ärenden samt utreda samt granska och handlägga ärenden.Att avrapportera utredningsresultat och ge förslag på beslut, arbete av utredande och/eller samordnande karaktär samt genomföra och följa upp aktiviteter.

Arbetsuppgifter ska kunna utföras självständigt utifrån riktlinjer och praxis.


Vem är du?

Vi söker dig som är strukturerad, du planerar, organiserar och prioriterar på ett effektivt sätt. Vidare är du duktig på den skriftliga och muntliga kommunikationen samt har god samarbetsförmåga. Du ska också ha;

• Högskoleutbildning eller likvärdig utbildning inom aktuellt område och minst tre (3) års arbetslivserfarenhet av liknande arbete.
• Goda kunskaper i MS Office
• God förmåga att skriftligt redovisa och sammanställa slutsatser från bearbetning av datamängder. Med god förmåga menar vi den skriftliga kommunikationen är trovärdig, dvs består av korrekt information byggd på fakta. Kommunikationen ska vara tydlig, vilket innebär att informationen ska utformas så att mottagarna snabbt får en klar uppfattning om budskap, ställningstagande och motiv.


Vad vi erbjuder

Ett konsultuppdrag med omfattning på heltid 100% med start 17 februari och pågår till och med 30 juni 2020, med chans till förlängning om 2-3 månader. Du kommer att bli anställd av Jurek Rekrytering & Bemanning och vara uthyrd till vår kund. Vid frågor angående tjänsten är du varmt välkommen att kontakta konsultchef Kajsa Lidén via mail: kajsa.liden@jurek.se

Då urvalsprocessen och intervjuer sker löpande är du varmt välkommen med din ansökan så snart som möjligt via www.jurek.se.


Om Jurek

Jurek Rekrytering & Bemanning är ett starkt växande företag med fokus på flexibla och kundanpassande rekryterings- och bemanningslösningar. Genom vårt nytänkande och entreprenöriella arbetssätt är vi unika i Sverige idag. Våra uppdrag är främst inom juridik, ekonomi, HR, administration samt marknad och management.

Sökord: Handläggare

Område:

Stockholm
Stockholms län

Anställning:

Visstid Heltid

Kontakt:

Kajsa Lidén


Ansök nu

 

Ansök snarast . Arbetsort : Stockholm . Publicerat : 10 januari

Kategorier : Kontor & Administration


Senaste jobben från Jurek Bemanning

Alla jobb hos Jurek Bemanning

Liknande jobb Handläggare sökes till uppdrag på myndighet