Jurek Bemanning

Biträdande jurist med intresse för entreprenadrätt till MAQS

Om verksamheten 
MAQS Advokatbyrå är en av Sveriges ledande affärsjuridiska advokatbyråer. Byrån har sina rötter i 1800-talet men det moderna MAQS grundades 2002. Vi har sedan dess vuxit i snabb takt till att idag vara en av de största advokatbyråerna i Sverige med kontor i Stockholm, Göteborg och Malmö. Vår utgångspunkt är att leverera juridiska tjänster med högsta kvalitet och tror att detta görs på bästa sätt genom en modern organisation och ett proaktivt tänkande.

Vi är en fullservicebyrå med lång erfarenhet av nära nog samtliga branscher och hjälper idag allt ifrån multinationella företag, nationer och svenska kommuner till private equity-aktörer och medelstora ägarledda bolag. Våra styrkor är vår höga nivå av juridiskt kunnande i kombination med ett starkt fokus på våra kunders affärer. Till detta har vi även tillgång till ett globalt nätverk av advokatbyråer av toppklass.

MAQS kontor i Malmö växer och vi söker nu en biträdande jurist till vår verksamhetsgrupp inom entreprenadrätt. Gruppen består idag av tre partners och två biträdande jurister.

Arbetsbeskrivning 
Du kommer att arbeta med att granska och upprätta entreprenadrättsliga avtal, upprätta yttranden och företräda byråns klienter i domstol i samband med entreprenadrättsliga tvister samt tillhandahålla löpande rådgivning till byråns klienter. Som biträdande jurist kommer du att arbeta i team med gruppens övriga jurister, men även få möjlighet att arbeta självständigt nära klienterna i deras affärer.

Vem är du? 
Du har en jur.kand. examen och några års relevant erfarenhet av att ha arbetat med entreprenadrätt. Exempelvis har du arbetat på en annan affärsjuridisk advokatbyrå eller som bolagsjurist inom byggsektorn. Notarietjänstgöring är meriterande. Som person är du driven, utåtriktad och har god samarbetsförmåga.

Du erbjuds 
Du erbjuds en spännande och utvecklande roll på en modern, öppen och icke-hierarkisk advokatbyrå. Kontoret är beläget i trevliga lokaler i centrala Malmö. Det finns goda möjligheter att, utöver entreprenadrätt, arbeta i fler av byråns verksamhetsgrupper om så önskas.

I denna rekrytering samarbetar MAQS med Jurek Rekrytering och Bemanning. Då urvalsprocessen sker löpande ser vi gärna att du skickar in dina ansökningshandlingar (CV, personligt brev och examensbevis) via Jureks hemsida, www.jurek.se, så snart som möjligt. För frågor om tjänsten är du välkommen att kontakta ansvarig rekryteringskonsult Agnes Smedberg på 0702-917046 alternativt agnes.smedberg@jurek.se.

Varmt välkommen med din ansökan!

Område:
Malmö
Skåne län

Anställning: 
Tillsvidare Heltid

Kontakt:
Agnes Smedberg

 Ansök nu

Sista ansökningsdag : 13 juli . Arbetsort : Malmö

Kategorier : Juridik


Senaste jobben från Jurek Bemanning

Alla jobb hos Jurek Bemanning

Liknande jobb Biträdande jurist med intresse för entreprenadrätt till MAQS