Jurek Bemanning

Finance Business Partner till läkemedelsföretag i Södertälje

För kunds räkning, ett globalt bioläkemedelsbolag med placering i Södertälje söker vi nu en Finance Business Partner med start omgående. Uppdrag löper initialt 6 månader med chans till förlängning. I rollen som finansaffärspartner kommer du genomföra den årliga budgeten och prognoserna för Bioman Manufacturing Center (SBC). Du tillhandahåller ekonomiskt ledarskap till webbplatsen och stöder Leadership Team (SLT) för SBC.

 

Ditt fokus kommer initialt att vara att stödja SBC under uppstartsfasen. Vidare kommer du också att delta aktivt i arbetet med strategiska, långsiktiga planer. Du förväntas ge det ledande teamet en tydlig bild av ekonomisk utveckling, risker och möjligheter varför din analytiska förmåga är avgörande för att bli framgångsrik i rollen.

 


Dina huvudsakliga arbetsuppgifter:

  • Bidra till strategiutveckling för SBC – tillhandahålla ekonomiskt input för att utforma strategier, utveckla affärs- och operativa planer.
  • Ta en ledande roll i månadsslutprocessen och planeringsprocesser. Arbeta för att säkerställa en övergripande förståelse för resultat från viktiga intressenter.
  • I samarbete med Finance Business Partner Lead och Senior Leadership-teamet hantera prestanda och leverans av webbplatsens P&L & kapitalprogram
  • Bygg tillsammans med finansteamet  på plats upp ett bra partnerskap med Operations IFS (Integrated Finance Solutions) -team i Polen och Costa Rica för att säkerställa ett effektivt ekonomiskt stöd till den svenska webbplatsen.
  • Hjälp Finance Business Partner Lead att bygga, utveckla och upprätthålla starka relationer med bolagets Global Finance-funktioner och andra viktiga intressenter över hela nätverket

 

Vem är du?

Vi ser att du som söker har relevant akademisk examen inom ekonomi och arbetslivserfarenhet från större, gärna internationella bolag. Du har betydande erfarenhet inom finansfunktionen och varit verksam på senior Business Partnering-nivå.

 

Vidare har du mycket goda kommunikations- och presentationsförmåga på engelska och svenska för att leverera viktiga ekonomiska meddelanden på ett sätt som är både inflytelserikt och påverkande för finans och icke-finansiella team. Du har strategiskt affärstänkande i kombination med analytiskt tänkande.

 


Du erbjuds:

En spännande roll som Finance Business Partner på ett globalt innovationsdrivet bioläkemedelsföretag med fokus på forskning, utveckling och marknadsföring av receptbelagda läkemedel. Tjänsten omfattar heltid med start omgående och ingår i vår uthyrningsverksamhet och du kommer att vara anställd som konsult via oss på Jurek Rekrytering & Bemanning.

 

Vid frågor gällande tjänsten är du varmt välkommen att kontakta ansvarig konsultchef Sophie Hersvall sophie.hersvall@jurek.se

 


Om verksamheten

Jurek Rekrytering & Bemanning är ett starkt växande företag med fokus på flexibla och kundanpassande rekryterings- och bemanningslösningar. Genom vårt nytänkande och entreprenöriella arbetssätt är vi unika i Sverige idag. Våra uppdrag är främst inom juridik, ekonomi, HR/Administration samt marknad och management.

 

Välkommen med din ansökan via www.jurek.se. Vi tar inte emot ansökningar via e-post.

 

Område:

Stockholm

Stockholms län

 

Anställning:

Visstid Heltid

 

Kontakt:

Sophie Hersvall

 

 

Ansök nu 

 

 

Ansök snarast . Arbetsort : Stockholm . Publicerat : 14 oktober

Kategorier : Ekonomi & Finans


Senaste jobben från Jurek Bemanning

Alla jobb hos Jurek Bemanning

Liknande jobb Finance Business Partner till läkemedelsföretag i Södertälje