Jurek Bemanning

Biträdande jurist inom Bank & Finans till Baker McKenzie

Baker McKenzie transaktionsgrupp växer och vi söker nu biträdande jurister till Bank & Finans-gruppen med placering i Stockholm.

Arbetet är transaktionsinriktat och du kommer primärt att arbeta med frågor som rör förvärvsfinansiering och annan strukturerad lånefinansiering, kapitalmarknadsfinansiering i form av obligationer och andra typer av finansiering.

Bland våra uppdragsgivare finns flera av de ledande svenska och internationella private equity sponsorerna och finansiärer såsom banker och "debt funds".  Verksamheten är både nationell och internationell och du kommer att arbeta nära dina kollegor från andra kontor

Vem söker vi?

Vi söker dig som har juristexamen och några eller flera års erfarenhet av arbete inom Bank & Finans från annan advokatbyrå eller bank och som har goda kunskaper i engelska. Du har stort intresse av att arbeta internationellt i Sverige och utomlands.

För frågor kring tjänsten, vänligen kontakta ansvarig rekryteringskonsult Ulriikka Uittomäki per telefon 0766-33 14 40. Välkommen med din ansökan till www.jurek.se snarast då intervjuer sker löpande.

Om Baker McKenzie

Baker McKenzie är en av världens ledande affärsjuridiska advokatbyråer med närmare 13 500 medarbetare i 46 länder. I Stockholm består teamet av ca 80 personer som dagligen arbetar med Baker McKenzies enorma nätverk. Det innebär att din utveckling till en global specialist, obegränsad av språk och kultur, börjar så fort du kliver över tröskeln hos oss.

Företagets svenska kontor är miljöcertifierat i enlighet med ISO 14001.

Område:
Stockholm
Stockholms län

Anställning: 
Tillsvidare Heltid

Kontakt:
Ulriikka Uittomäki
0766-33 14 40

 Ansök nu

 

Sista ansökningsdag : 20 oktober . Arbetsort : Stockholm

Kategorier : Juridik


Senaste jobben från Jurek Bemanning

Alla jobb hos Jurek Bemanning

Liknande jobb Biträdande jurist inom Bank & Finans till Baker McKenzie