Jurek

Billogram söker en engagerad Office & Mood manager

Vi är Billogram, vi gör digital fakturering med fokus på kundupplevelse och just nu växer vi så att det knakar. I skrivande stund är vi 90 anställda - med många nya kollegor på väg!

 

Som Office & Mood Manager hos oss är du den som känner till det godaste lunchstället, ordnar den bästa sommarfesten samtidigt som du har stenkoll på detaljer och skapar rutiner för att underlätta det dagliga arbetet på kontoret.

 

 

Arbetsuppgifter

I rollen ansvarar du för att vårt kontor är en trevlig arbetsplats för alla och är en viktig del i att säkerställa en fantastisk medarbetarupplevelse. Du tillhör vårt HR-team och arbetar dedikerat för att skapa en arbetsmiljö där vår härliga kultur frodas – något som alla medarbetare värdesätter högt.

 

Det omfattar allt från att se till att det dagliga arbetet rullar på friktionsfritt till att ta emot besökare och arrangera aktiviteter. Dina huvudsakliga arbetsuppgifter innefattar;

 

• Välkomna besökare och medarbetare till kontoret

• Beställa kontorsmaterial och hantera inköp

• Vara kontaktperson gentemot våra leverantörer samt hyresvärd

• Se över allmänna utrymmen och konferensrum

• Arrangera aktiviteter och event för bolagets samtliga medarbetare, det innefattar exempelvis luncher, AW:s, temadagar och jul- samt sommarfester

• Vara en viktig del i onboardingprocessen där du beställer arbetsmaterial, accesser och ser till att de får ett riktigt Billogramvälkomnande!

 

 

Vem är du?

För att passa i rollen tror vi att du har tidigare erfarenhet från en liknande roll som kontorsansvarig och känner dig känner dig bekväm med att ha många bollar i luften. Du tar initiativ, är självgående och har en "can-do" attityd till det mesta. Du älskar att interagera med andra och har en genuin serviceådra.

 

Vi tror också att du är energisk, kreativ och har en positiv utstrålning. Du har ett proaktivt och strukturerat förhållningssätt och lämnar ingenting åt slumpen. Människorna på Billogram är prestigelösa och empatiska, så det hoppas vi såklart att du också är.

 

 

Vad vi kan erbjuda dig

Att bli en del av Billogram innebär att vara med på en spännande resa där du får mycket ansvar, massor med fantastiska kollegor och mängder av skratt. 

 

Detta är en tillsvidareanställning på heltid, med en inledande provanställning. Förväntat startdatum är i november/december 2021. I denna rekrytering har vi valt att samarbeta med Jurek och har du frågor om tjänsten är du därför varmt välkommen att kontakta ansvariga rekryteringskonsulter Evelina Thimper på evelina.thimper@jurek.se eller Angeliqa Haapanen på angeliqa.haapanen@jurek.se

 

Welcome to the world of Billogram!

 

Sökord: Kontorsassistent, Kontorsansvarig, Office Assistant, Office Coordinator, Office Administration, Office manager, Reception, Receptionist, Support. 

 

Område: Stockholm

Anställning: Tillsvidare

Omfattning: Heltid

 

 

Ansök nu 

 

 

Ansök snarast . Arbetsort : Stockholm . Publicerat : 24 september

Kategorier : Kontor & Administration


Senaste jobben från Jurek

Alla jobb hos Jurek

Liknande jobb Billogram söker en engagerad Office & Mood manager