Jurek Bemanning

Baker McKenzie söker skattejurist till internationell miljö

Baker McKenzie är en internationellt topprankad advokatbyrå och en av världens ledande inom affärsjuridik, vi skall nu förstärka vår skattegrupp med en skattejurist inom företagsbeskattning och Transfer Pricing.


Arbetsbeskrivning

Du kommer att arbeta som biträdande jurist i vår skattegrupp där du tillsammans med dina kollegor kommer att arbeta brett med många olika typer av skattefrågor. Bland uppdragsgivarna finns många av de främsta svenska och internationella företagen. Många av våra uppdrag innebär gränsöverskridande arbete och du kommer att arbeta nära dina kollegor i andra länder på en daglig basis.

Du kommer att vara en av byråns skatteexperter inom företagsbeskattning och ge kvalificerad rådgivning till såväl byråns klienter som dina kollegor inom andra rättsområden och många av dina uppdrag kommer att innebära medverkan i internationella projekt. I förlängningen vill vi också att denna roll skall utvecklas till byråns specialist inom Transfer Pricing. Dina arbetsuppgifter innefattar även omvärldsbevakning och att följa upp nya lagar och regler.

Tjänsten är placerad i moderna lokaler centralt belägna på Vasagatan i Stockholm.


Vem är du?

Vi söker dig som har en juristexamen och en gedigen grund inom företagsbeskattning och som vill specialisera dig på Transfer Pricing.
Vi ser att du har cirka fyra års relevant arbetslivserfarenhet efter din examen och har du tidigare erfarenhet av Transfer Pricing, internationella omstruktureringar eller annat gränsöverskridande arbete så är det starkt meriterande.

För att trivas i rollen bör du känna igen dig i ett flertal av nedan påståenden:
- Trivs med att arbeta i ett högt tempo i en internationell organisation
- Mycket god samarbetsförmåga och social förmåga
- Vill göra frågeställningar och svar till användbara verktyg för kollegor och klienter
- Ser helheten i affären och är lösningsorienterad
- Har mycket god stresstålighet och förmåga att hantera ett växlande arbetstempo
- Har god analytisk förmåga och är noggrann och strukturerad
- Van att hålla deadlines och kan arbeta självständigt
- Vill växa och utvecklas i byrån

Då den största delen av ditt arbete kommer att utföras på engelska måste du kunna arbeta helt obehindrat på både engelska och svenska.


Du erbjuds

Du får möjligheten att komma till en verkligt internationell organisation där man uppmuntras att åka på kortare eller längre utbyten till kontor ute i världen. Man träffas också regelbundet i sina verksamhetsgrupper på möten i olika länder. Du får också chansen att arbeta med några av de största svenska och multinationella företagen som klienter.

Byrån satsar också mycket på utvecklingsprogram både för personlig utveckling och karriärsutveckling och det är en social arbetsplats med många gemensamma aktiviteter såsom lunchlöpning, internationella fotbollsturneringar och AW:n på Stockholmskontoret.

I denna rekryteringsprocess samarbetar Baker McKenzie med Jurek Rekrytering & Bemanning, urval sker löpande. Välkommen med din ansökan så snart som möjligt via www.jurek.se, vänligen notera att vi inte tar emot ansökningar via mail. Vid eventuella frågor är du välkommen att kontakta ansvarig rekryteringskonsult Maria Elvung på telefonnummer 0700 90 18 85 alternativt 
maria.elvung@jurek.se.

Varmt välkommen med din ansökan!


Om verksamheten

Stora, välkända klienter. Fokus på innovation. Utmanande arbete. Baker McKenzie är världens högst rankade advokatbyrå - och en av världens ledande fullservicebyråer inom affärsjuridik. Men det allra viktigaste är att du som medarbetare ska känna dig högt rankad hos oss. Hela vår kultur bygger på att alla ska utvecklas till sin fulla potential. Vi ser det som att byrån består av 13 499 jobbcoacher och du kan snart bli en av dem.

Vi är ett sammansvetsat team på ca 100 personer i Stockholm med den internationella byråns alla fördelar. Vi sitter i trevliga lokaler centralt på Vasagatan 7 och erbjuder dig en stimulerande, inkluderande och trevlig arbetsmiljö. Tillsammans arbetar vi över rättsområden och landsgränser för att bistå våra klienter på bästa sätt. Baker McKenzie grundades i Chicago 1949 och idag är vi fler än 13 000 medarbetare på 78 kontor i 46 länder. I Sverige finns Baker McKenzie sedan 1991. Företagets svenska kontor är miljöcertifierat i enlighet med ISO 14001.

 

Område:

Stockholm
Stockholms län

Anställning: 

Tillsvidare Heltid

Kontakt:

Maria ElvungAnsök nu

 

 

Ansök snarast . Arbetsort : Stockholm . Publicerat : 7 juni

Kategorier : Juridik


Senaste jobben från Jurek Bemanning

Alla jobb hos Jurek Bemanning

Liknande jobb Baker McKenzie söker skattejurist till internationell miljö