Jurek Bemanning

Back Office till Vator Securities Private Office avdelning

Vator Securities tillhandahåller corporate finance-tjänster till snabbväxande bolag och private office-tjänster till kunder vars finansiella portföljer överstiger 5 miljoner kronor. Vator Securities grundades år 2009 i Stockholm och är till huvuddelen partnerägt.

Arbetsbeskrivning
Är du driven, ordningsam och vill få en fot in i finansbranschen?
Vator Securities växer och söker dig som vill arbeta som Back Office på bolagets Private Office avdelning och har en väl utvecklad känsla för service och kvalitet.

Tjänsten är ny och huvudsakliga uppgifter är att sköta administrativa uppgifter kopplade till Private Office-teamet. Du kommer att arbeta med hantering av dokumentation och arkivering av kundregistreringsformulär och diverse avtal, administrativ stödfunktion för kapitalförvaltning.
Utöver detta vill vi även att du förbereder inför möten och hjälper till med olika uppgifter på kontoret, så som att skapa ordning, beställa varor och välkomna besökare.

Vem är du?
Vi söker dig som nyligen har tagit din examen och som har mycket goda akademiska meriter. Du har ett genuint intresse för finansbranschen tillsammans med ett naturligt kommersiellt tänkande och klientfokus. Arbetet ställer höga krav på förmåga att arbeta såväl självständigt som i grupp. Vi förutsätter därför att du har god samarbetsförmåga.

Tjänsten ställer krav på att kunna leverera under högt tempo och med hög integritet och kvalitet samt att du har mycket goda kunskaper i engelska i både tal och skrift. Vi lägger stor vikt vid att du har intresse för företagande och affärer. Du ska vara öppen för att lära dig av andra och för att dela med dig av din egen kunskap och bidra till verksamheten och arbetsgruppen både på ett professionellt och personligt plan.

Du erbjuds
Möjligheten att vara med och bidra till att förverkliga vår vision som är att skapa världens tredje superkluster i Stockholm, efter Silicon Valley och Boston, dit exceptionella entreprenörer och investerare attraheras för att bygga framtidens Unicorns.

I denna rekrytering samarbetar Vator Securities AB med Jurek Rekrytering & Bemanning. För mer frågor kring tjänsten är du välkommen att kontakta ansvarig rekryteringskonsult Nina Grundström på nina.grundstrom@jurek.se alt 0708-955982älkommen med din ansökan via vår hemsida www.jurek.se så snart som möjligt. Vi intervjuar löpande till denna tjänst.

 

Område:
Stockholm
Stockholms län

Anställning: 
Tillsvidare Heltid

Kontakt:
Nina Grundström
0708 95 59 82

 Ansök nu

Sista ansökningsdag : Om 31 december 9999 . Arbetsort : Stockholm

Kategorier : Övrigt


Senaste jobben från Jurek Bemanning

Alla jobb hos Jurek Bemanning

Liknande jobb Back Office till Vator Securities Private Office avdelning