Jurek Bemanning

Junior Assistent till Baker McKenzie

Om verksamheten

Baker McKenzie är en internationellt topprankad advokatbyrå - och en av världens ledande inom affärsjuridik.
Vi är ett sammansvetsat team på ca 90 personer i Stockholm med den internationella byråns alla fördelar. Vi sitter i trevliga lokaler centralt på Vasagatan 7 och erbjuder dig en stimulerande, inkluderande och trevlig arbetsmiljö. Tillsammans arbetar vi över rättsområden och landsgränser för att bistå våra klienter på bästa sätt. Baker McKenzie grundades i Chicago 1949 och idag är vi fler än 13 000 medarbetare på 78 kontor i 46 länder. I Sverige finns Baker McKenzie sedan 1991. Företagets svenska kontor är miljöcertifierat i enlighet med ISO 14001.

Arbetsbeskrivning

Baker McKenzie söker nu en junior assistent till bolagets Capital Market-avdelning. I rollen kommer du att stötta gruppens jurister och delägare där du arbetar serviceinriktat och administrativt. Du kommer att sitta på Baker McKenzies Stockholms kontor beläget i centrala Stockholm. Som junior assistent hos Baker McKenzie kommer du få en stor insikt över det juridiska arbetet där du får en möjlighet att utvecklas i din karriär.

Dina arbetsuppgifter innefattar bland annat:
- Registrering av nya klienter och ärenden.
- Företagsresearch, skapa PowerPoint presentationer och viss fakturering.
- Korrekturläsning och redigering av avtal och dokument.
- Administration och korrespondens kring klienter, ärenden och interna projekt.
- Kalenderhantering.
- Koordinera möten och resor.
- Ansvara för annan förekommande administration eller ad hoc- uppgifter.

Vem är du?

Vi söker dig som brinner för att arbeta serviceinriktat och som vill ha ett kvalificerat arbete på en internationell advokatbyrå. Du ska tidigare ha arbetat inom servicebranschen eller på kontor. Du bemästrar Office-paketet utan problem och är en van systemanvändare samt har goda kunskaper i både svenska och engelska vad gäller tal och skrift, detta då byråns verksamhet är utpräglat internationell.

Tjänsten ställer krav på att kunna leverera under högt tempo och med integritet och kvalitet. Som person är du noggrann, strukturerad och driven. Du är av en prestigelös natur, har ett eget tänk och vågar ta för dig, allt med en ödmjuk touch. Slutligen brinner du för serviceyrket, av att ge god service och av att samarbeta med andra.

Du erbjuds

En utmanande, varierande och spännande tjänst på ett internationellt företag. Du kommer att samarbeta med andra drivna assistenter där du ingår i ett trevligt team. Kontoret är beläget i fina lokaler i Stockholm city. Tjänsten är en tillsvidareanställning med sex månaders provanställning.

I denna rekrytering samarbetar Baker McKenzie med Jurek Rekrytering & Bemanning. Är du intresserad så är du välkommen att söka genom att skicka in ett personligt brev och ditt CV. För frågor om tjänsten är du välkommen att kontakta ansvarig rekryteringskonsult Amanda Rietz på amanda.rietz@jurek.se. Vi går igenom ansökningar och intervjuar löpande – vänta därför inte med att skicka in din ansökan! Du söker tjänsten via Jurek Rekrytering & Bemannings hemsida, www.jurek.se. Varmt välkommen med din ansökan!

Område:
Stockholm
Stockholms län

Anställning: 
Tillsvidare Heltid

Kontakt:
Amanda Rietz
amanda.rietz@jurek.se

 Ansök nu

Sista ansökningsdag : 5 november . Arbetsort : Stockholm

Kategorier : Kontor & Administration


Senaste jobben från Jurek Bemanning

Alla jobb hos Jurek Bemanning

Liknande jobb Junior Assistent till Baker McKenzie