Jurek

AWA söker junior IP Coordinator

Lockas du av att vara en del av ett internationellt företag där medarbetarna är i fokus? Har du några års erfarenhet av administrativa arbetsuppgifter och trivs bäst när du får tillhöra ett sammansvetsat team som arbetar för att skapa affärsmöjligheter för sina kunder? Tycker du att immaterialrätt låter som ett spännande område? Då kan det vara dig vi söker!

 

 

Arbetsbeskrivning

Som IP Coordinator kommer du att arbeta tillsammans med företagets konsulter och paralegals i flera olika kundrelationer, både nationellt och internationellt – där du bidrar med kvalificerad administration för att bygga och fördjupa dessa relationer. Dina arbetsuppgifter kommer exempelvis bestå i att ta emot, rapportera och koordinera korrespondens samt bedöma åtgärder, hantera inlämningar till olika myndigheter och dokumentera information och frister i system. Du kommer även att vara en del av AWA:s Office Support och hantera inkommande post, mailboxar, fakturor m.m.

 

Du kommer att tillhöra ett socialt och sammansvetsat team om 20 kollegor, som gärna hittar på aktiviteter tillsammans och som delar med sig av kunskap och erfarenheter. Du rapporterar till Head of Team Paralegal Linda Engström.

 

 

Din profil

Till denna tjänst söker vi dig som har några års arbetslivserfarenhet av administrativa arbetsuppgifter och vill hitta en arbetsplats där du kan utvecklas långsiktigt. Har du en eftergymnasial utbildning inom exempelvis ekonomi, administration, service management eller liknande ser vi det som meriterande.

 

För att lyckas i rollen tar du dig an arbetsuppgifter på ett strukturerat sätt och har en god förmåga att organisera och planera ditt arbete. Du är ansvarstagande, förstår vikten av noggrannhet samt är van att prioritera och att arbeta mot deadlines. Vidare är du analytiskt lagd och har en hög servicekänsla. Du kommunicerar professionellt på svenska och engelska, framförallt i skrift.

 

 

Varför är AWA ditt nästa steg?

Som IP Coordinator hos AWA kommer du få möjligheten att lära dig rollen från grunden. Du kommer att möta intressanta innovationsföretag tillsammans med dedikerade kollegor inom patent, varumärke, design och affärsutveckling. Som anställd har du goda möjligheter att vidareutveckla dina personliga och yrkesmässiga färdigheter, bland annat genom löpande utbildningar som erbjuds till samtliga anställda.

 

Du kommer att vara placerad på AWA:s Stockholmskontor beläget på Jakobsbergsgatan. I denna rekrytering samarbetar AWA med Jurek. För mer information kring tjänsten är du välkommen att kontakta ansvarig rekryteringskonsult Angeliqa Haapanen på angeliqa.haapanen@jurek.se

 

 

Om verksamheten

AWA är ett ledande konsultföretag inom IP (immaterialrätt) med närvaro i både Europa och Asien. AWA:s kunder är innovationsintensiva företag – allt från uppstartsföretag till ägare av världens mest kända varumärken och patentportföljer. Med 190 patentingenjörer, jurister och immaterialrättsexperter finns djup kompetens inom såväl immaterialrättsstrategi och juridiska tjänster inom patent, varumärken, design och upphovsrätt. AWA grundades i Sverige 1897 och har i dag 350 medarbetare på 21 kontor i Sverige, Danmark, Belgien, Nederländerna, Schweiz och Kina. År 2019 var omsättningen 840 miljoner kronor. Läs mer på www.awa.com

 

Område: Stockholm

Anställning: Tillsvidare

Omfattning: Heltid

 

 

Ansök nu 

 

 

Ansök snarast . Arbetsort : Stockholm . Publicerat : 17 september

Kategorier : Kontor & Administration


Senaste jobben från Jurek

Alla jobb hos Jurek

Liknande jobb AWA söker junior IP Coordinator