Jurek Bemanning

HR Specialist med erfarenhet av lön till Exide Technologies

Arbetsuppgifter och ansvarsområde

Vill du jobba som HR specialist på ett internationellt företag med hela Norden som främsta kontaktområde? Tjänsten innebär att du arbetar brett och flexibelt med de operativa löpande uppgifterna inom HR. Du ger förstklassig support och fungerar som administrativt stöd till HR chef.

Dina huvudsakliga arbetsuppgifter är löpande administration inkluderat:

  • Ansvarig för löneprocessen inom Norden samt kontaktperson gentemot externa lönekontor.
  • Administration av förmåner, exempelvis tjänstebilar och pensioner
  • Ansvar för framtagande av budgetunderlag avseende personalrelaterade kostnader, inklusive lönebudget
  • HR Statistik och rapporter
  • Utveckling av HR rutiner och processer
  • Utveckling och underhåll av personalhandböcker
  • Delta och driva projekt antingen renodlat inom HR eller representera HR i andra projekt.
  • Löpande HR arbete och administration


I rollen som HR administratör rapporterar du till den nordiska HR chefen.

Beroende på dina förutsättningar finns det möjlighet att anpassa tjänsten till 80-100%.Din bakgrund

Vi söker dig som har flerårig kompetens och erfarenhet av HR och löneadministration, gärna från en internationell organisation med både tjänstemän och kollektivansluten personal. Du behärskar engelska i tal och skrift och du är en van användare av Excel och HR relaterade system. Då vi har verksamhet i de nordiska länderna så är det meriterande om du behärskar andra nordiska språk än svenska.Dina egenskaper

Vi ser att du är kommunikativ, analytisk, självgående och en god administratör.  Vidare har du hög integritet och är service-minded. Du har förmågan att prioritera och tar eget ansvar för att dina uppgifter blir gjorda på ett noggrant sätt. Du gillar kontakter och trivs i en roll som HR ambassadör!Vad erbjuds du?

Med placering i Mölnlycke i nya fräscha lokaler jobbar du tillsammans ett 60 tal kollegor. En familjär stämning med högt tak och alltid nära till skratt. En kultur där man gärna umgås utanför arbetsdagen och hittar på roliga saker tillsammans.


I denna rekryteringsprocess samarbetar Exide med Jurek Rekrytering & Bemanning. För frågor om tjänsten är du välkommen att kontakta ansvarig rekryteringskonsult Karin Kvist via karin.kvist@jurek.se alternativt 0739-42 56 10. Urvalsprocessen sker löpande och du är välkommen med din ansökan så snart som möjligt via www.jurek.se. Observera att vi inte tar emot ansökningar via mail.Om företaget

Exide Techologies finns i mer än 80 länder och är en av världens största tillverkare och återvinnare av bly-syrabatterier. Exide tillhandahåller ett omfattande utbud av produkter för lagring av elektrisk energi och tjänster för industri- och transportsektorerna. Exide Technologies Nordic, är en division inom Exide Technologies Europe som marknadsför och distribuerar företagets produkter och tjänster.  Exide Nordic har en stark marknadsposition på respektive marknad och arbetar med välkända varumärken som Tudor, Exide och Sønnak. Exide Nordic har totalt 160 anställda och har sitt huvudkontor i Mölnlycke.
Mer information om Exide Technologies
www.exide.com/www.tudor.seOmråde:

Göteborg
Västra Götalands län


Anställning: 

Tillsvidare Heltid


Kontakt:

Karin Kvist 

 

 

Ansök nu 

 

 

Sista ansökningsdag : 3 maj . Arbetsort : Göteborg . Publicerat : 3 april

Kategorier : HR & Organisation Kontor & Administration


Senaste jobben från Jurek Bemanning

Alla jobb hos Jurek Bemanning

Liknande jobb HR Specialist med erfarenhet av lön till Exide Technologies