Jurek

Avtalsadministratör till Upgraded People

Vill du arbeta i en snabbfotad miljö och vara en del av en expansiv förändringsresa? I rollen som avtalsadministratör kommer du bygga upp en ny funktion där du kan växa på lång sikt och ta över nya ansvarsområden.

 

I rollen som avtalsadministratör kommer du att ansvara för hanteringen av avtalsprocesserna. Dina främsta arbetsuppgifter kommer att innefatta upprättande av avtal gentemot externa leverantörer och kunder. Internt kommer du att vara den främsta personen som supporterar organisationen i olika avtalsfrågor. Du kommer upprätta mallar, allmänna villkor och granska avtal där du ansvarar för avtalsförvaltningen.

 

Vem är du?

För att lyckas i rollen ser vi att du har tidigare arbetslivserfarenhet av avtalshantering. Kanske har du en bakgrund som konsultchef, jurist- eller mäklarassistent eller på annat sätt har erfarenhet av avtalshantering, kollektivavtal och avtalsrätt. Vi söker dig som trivs i en händelserik miljö och vill vara med i startskedet av en ny funktion i ett snabbt växande företag. Som person bidrar du aktivt med förslag på rutiner och förbättringsarbeten. Du är självgående och har ett gott självledarskap. Vi ser även att du är noggrann, flexibel och har en kommunikativ förmåga då du kommer att ha många kontaktytor både internt och externt. Du tar ett stort ägandeskap över dina arbetsuppgifter och på sikt ser du dig själv utvecklas och växa till nya nivåer. Vi kommer att lägga stor vikt vid dina personliga egenskaper.

 

Du erbjuds

Du erbjuds en ny roll där du är en viktig nyckelspelare för att utveckla och bygga upp en ny funktion i ett snabbväxande bolag. Du har möjlighet att ta ett stort ansvar för processer och förbättringsarbeten inom avtalshanteringen och rapporterar direkt till COO. På Upgraded People kommer du arbeta tillsammans med engagerade kollegor i en dynamisk arbetsmiljö.

 

Upgraded People

Genom konsultförmedling för vi samman organisationer och personer på ett enkelt och effektivt sätt - er självklara partner när det handlar om kompetensförsörjning. På Upgraded kommer du i kontakt med ett entreprenöriellt, positivt och personligt gäng med mångårig erfarenhet inom HR, IT och försäljning, som alla drivs av att bygga relationer genom nöjda kunder och givande samarbeten!

 

Ansökan och övrig info

I denna rekrytering samarbetar Upgraded People med Jurek Business Support. Känner du dig lockad av rollen så tveka inte att skicka in din ansökan med CV och personligt brev redan idag då vi kommer att göra urval och intervjuer löpande. För frågor om tjänsten är du välkommen att kontakta ansvarig rekryterande konsultchef Felicia Pettersson på felicia.pettersson@jurek.se eller Mikaela Danilovic på mikaela.danilovic@jurek.se

 

Varmt välkommen med din ansökan!

 

Område

Stockholm

Anställning

Tillsvidare

Omfattning

Heltid

 

 

Ansök nu 

 

 

Ansök snarast . Arbetsort : Stockholm . Publicerat : 11 april

Kategorier : Kontor & Administration


Senaste jobben från Jurek

Alla jobb hos Jurek

Liknande jobb Avtalsadministratör till Upgraded People