Jurek

Lönespecialist till spännande IT-koncern

Är du trygg i dina lönekunskaper och står redo för nytt uppdrag? Vill tillhöra en snabbrörlig organisation med högt i tak och ett engagerat löneteam? Då har vi rollen för dig!

 

Rollbeskrivning

Vår kund som är ett globalt IT-bolag söker nu en konsult till deras löneteam under en rekryteringsprocess.

 

I rollen som lönespecialist kommer du att arbeta hantera hela löneprocessen och själv ansvara för 300–500 löner. Du kommer att jobba med allt som rör lönehanteringen och dess delar så som förberedning, avstämning, kollektivavtal till lönekörning och en del personaladministration.

 

Du kommer att arbeta mot både den svenska och norska delen av organisationen och därmed hantera både svenska och norska löner. Rollen innebär många kontaktytor, både externt och internt, och samarbete med chefer ute i organisationen.

 

Då vår kund är en global koncern kommer du att arbeta med flera olika kollektivavtal och lönesystem. Idag arbetar de bland annat med lönesystemen HRM Software, SD Worx och Hogia Lön.

 

Vem är du?

Dig vi söker till detta uppdrag är troligen van konsult och är trygg i dina lönekunskaper där du har minst två års erfarenhet av hela löneprocessen. Har du arbetat i SD Works eller Hogia Lön sedan tidigare är detta meriterande men vi lägger mycket stor vikt vid dina personliga egenskaper.

 

Du trivs i en snabbrörlig miljö där det händer mycket och är duktig på att kommunicera med olika typer av människor. Slutligen ser vi att du är en teamplayer och trivs med att samarbeta med andra i ditt team och medarbetare/chefer från andra delar i organisationen.

 

Om uppdraget

Här erbjuds du en spännande roll i en snabbrörlig organisation. Du blir en del av ett engagerat och glatt team med stark gemenskap, driv och handlingskraft. Rollen är placerad i Sundbyberg och den finns möjlighet att arbeta hemifrån vid behov.

 

Tjänsten är ett konsultuppdrag under en rekryteringsprocess och planeras löpa i minst till slutet av oktober, med start omgående. Du är konsult och anställd hos Jurek HR men arbetar på plats hos vår kund. Vid frågor om uppdraget är du varmt välkommen att kontakta ansvarig konsultchef Evelina Thimper på evelina.thimper@jurek.se

 

Vi hoppas att kunna tillsätta uppdraget så snart som möjligt, så låter detta som rätt roll för dig? – Tveka inte att skicka in din ansökan redan idag!

 

Område

Sundbyberg

Anställning

Visstid

Omfattning

Heltid

 

 

 

Ansök nu 

 

 

 

Ansök snarast . Arbetsort : Stockholm . Publicerat : 10 april

Kategorier : HR & Organisation


Senaste jobben från Jurek

Alla jobb hos Jurek

Liknande jobb Lönespecialist till spännande IT-koncern