Jurek

Avonova söker Nordic Learning Manager

Vill du vara med och leda vägen till ett hållbart arbetsliv, varje dag?

 

Avonova växer och söker nu en utvecklingsinriktad Nordic Learning Manager. Rollen är ny och perfekt för dig som vill driva och vidareutveckla Learning-området i en viktig och inspirerande verksamhet, där hälsa och välmående står i fokus.

 

Avonova erbjuder tjänster inom (proaktiv) företagshälsa och ledarutveckling. Med bred kunskap och stort engagemang hjälper vi organisationer och deras medarbetare att bli mer hållbara, kommunicera mer effektivt och må bättre. Våra 1300 medarbetare på ca 120 orter i Sverige och Norge levererar varje dag hälsotjänster i båda länderna.

 

 

Är rollen rätt för dig?

Arbetar du idag som Learning Manager eller Learning Specialist i ett större bolag, med väl utvecklade processer, system och arbetssätt, men längtar efter att i ännu större grad kunna påverka i en snabbfotad och entreprenöriell kontext? Du kan också komma från leverantörssidan och där blivit riktigt vass på system, kravställande och implementation inom området.

 

Din personlighet är "doern" som kombinerar egenskaper som driv, kreativitet och prestigelöshet med en stark förmåga att bygga effektiva processer. Gillar du dessutom att jobba både hands on och med ett strategiskt och proaktivt perspektiv då kan detta vara nästa utmaning för dig. Du är i grund och botten en genuin lagspelare som kommer jobba tätt tillsammans med Pia Geivald, Chief People Officer, Marie Tiger, HR Manager i Sverige och Christian Nicolai Winsnes, HR Manager i Norge.

 

 

Rollen

Vi söker dig som med stort engagemang vill vara med och driva den framtida utvecklingen hos Avonova och Avonovas medarbetare. Dina fokusområden är;

 

• Kompetensutveckling (Avonova Academy)

• Projektledarskap

• LMS administration och utveckling

• Digital pre-boarding och onboarding

• Introduktioner

• Bygga och managera e-learnings och definiera fokusområden.

 

Du kommer vara i kontinuerlig dialog med våra interna stakeholders som tex ledningsgrupperna och processägarna. Du kommer utveckla learning-moduler, driva olika initiativ inom kompetensutveckling, ta fram projektplaner, upphandla och ha kontakt med leverantörer och mycket, mycket annat!

 

 

Bli en del av oss!

Tjänsten är en tillsvidareanställning och start sker så snart som möjligt i överenskommelse med dig. Vi ser verkligen fram emot att få din ansökan. I denna rekrytering samarbetar vi med Jurek HR och Ylva Ottosson, ylva.ottosson@jurek.se 0733 914108.

 

Område: Stockholm

Anställning: Tillsvidare

Omfattning: Heltid

 

 

Ansök nu 

 

 

Ansök snarast . Arbetsort : Stockholm . Publicerat : 26 oktober

Kategorier : Chef & Ledning HR & Organisation


Senaste jobben från Jurek

Alla jobb hos Jurek

Liknande jobb Avonova söker Nordic Learning Manager