Jurek Bemanning

Ekonomiassistent till retailbolag i city

Är du en driven och ambitiös Ekonomiassistent som trivs i ett snabbväxande bolag med högt tempo? Värdesätter du ett öppet och hjälpsamt klimat där du får möjlighet att utmanas i en flexibel miljö? Vill du arbeta i en rolig och framåt atmosfär mitt i city – då har vi tjänsten för dig!


Arbetsuppgifter

Som Ekonomiassistent kommer du att tillhöra ett öppet och hjälpsamt team på 5 personer. Dina huvudsakliga ansvarsområden kommer att vara:

• Ankomstregistrering
• Kontering
• Betalning
• Ansvara för omkostnads- och varufakturor
• Påminnelsehantering

Du kommer att arbeta riktat mot bolagets 40-tal butiker och ha en löpande kommunikation med dessa. Utöver dina huvudsakliga arbetsuppgifter kommer du även att stötta dina kollegor i övriga arbetsuppgifter på ekonomiavdelningen.


Vem är du?

Vi söker dig som har minst ett par års arbetslivserfarenhet från liknande arbetsuppgifter i kombination med utbildning inom redovisning. Stor vikt kommer även att läggas vid dina personliga egenskaper, då vi ser att du har god social kompetens, samarbetsförmåga och gärna tar egna initiativ. Du värdesätter noggrannhet och flexibilitet samt trivs i en framåt atmosfär. Du har fördelaktigheten erfarenhet av affärssystemet Jeeves och har goda kunskaper i Officepaketet.  Du kommer att arbeta i ett börsnoterat bolag och bör därför trivas med att jobba mot tydliga deadlines.


Du erbjuds

Du erbjuds en roll som Ekonomiassistent inom en tillväxtkoncern där du får stor möjlighet att bidra med din kunskap och erfarenheter. Du kommer att tillhöra ett positivt och proaktivt ekonomiteam i ett öppet och hjälpsamt klimat. Kontoret är beläget centralt på Birger Jarlsgatan.

Du erbjuds ett konsultuppdrag på 3-6 månader under och att vara anställd av Jurek Rekrytering & Bemanning. Start är omgående. Vid frågor angående tjänsten är du varmt välkommen att kontakta ansvarig konsultchef Gabriel Spennare via mail: gabriel.spennare@jurek.se


Om verksamheten

Jurek Rekrytering & Bemanning är ett starkt växande företag med fokus på flexibla och kundanpassande rekryterings- och bemanningslösningar. Genom vårt nytänkande och entreprenöriella arbetssätt är vi unika i Sverige idag. Våra uppdrag är främst inom juridik, ekonomi, HR, administration samt marknad och management.


Område:

Stockholm
Stockholms län

Anställning:

Visstid Heltid

Kontakt:

Gabriel Spennare
gabriel.spennare@jurek.seAnsök nu


 

Ansök snarast . Arbetsort : Stockholm . Publicerat : 16 januari

Kategorier : Ekonomi & Finans


Senaste jobben från Jurek Bemanning

Alla jobb hos Jurek Bemanning

Liknande jobb Ekonomiassistent till retailbolag i city