Jurek Bemanning

Är du Redovisningsekonom och nyfiken på nya utmaningar?

Arbetsbeskrivning:
Vi på Jurek samarbetar med ett flertal kunder inom olika branscher och har därför möjlighet att erbjuda många spännande roller som ger dig chansen att växa, utvecklas och ha en riktigt rolig och intressant arbetsdag.

Har du tidigare erfarenhet av rollen som redovisningsekonom men söker nya utmaningar – då får du gärna skicka din ansökan till mig. Arbetsuppgifter varierar beroende på uppdrag men kan vara alltifrån:
- Löpande bokföring
- Avstämningar i samband med månads- och årsbokslut
- Upprättande av momsdeklaration och arbetsgivardeklaration
- Upprättande av årsredovisningar
- Andra administrativa arbetsuppgifter och framtagande av ekonomisk information


Vem söker vi?

Vi söker dig som brinner för siffror och redovisning! För att trivas i rollen behöver du vara självgående i ditt arbete och gillar problemlösning. Du är framåtdrivande, har en hög energinivå och ett härligt driv. Vidare är du prestigelös och redo att hugga i där det behövs. Vi ser gärna att du har stor vana av att arbeta i excel samt talar och skriver flytande svenska.   


Du erbjuds
Vi har kunder, uppdragslängder och arbetsuppgifter inom flera olika branscher och detta varierar utifrån kundens behov. Vi är måna om att hjälpa dig hitta nästa spännande karriärmöjlighet, och vill alltid säkerställa att du kommer till en arbetsplats som matchar dina önskemål och framtidsvisioner!


Vi går igenom ansökningar och håller intervjuer löpande så skicka in din ansökan till oss redan idag! Har du frågor är du välkommen att kontakta Linnea Kjöllerström, linnea.kjollerstrom@jurek.se. Ansök på www.jurek.se


Om företaget:

Jurek Rekrytering & Bemanning är ett starkt växande företag med fokus på flexibla och kundanpassande rekryterings- och bemanningslösningar. Vi rekryterar och hyr ut alltifrån studenter till yrkesverksamma akademiker med mångårig erfarenhet och specialistkompetens. Våra uppdrag är främst inom juridik, ekonomi, HR/Administration samt marknad och management.
 

Område:

Göteborg
Västra Götalands län

Anställning: 

Visstid Heltid

Kontakt:

Linnéa KjöllerströmAnsök nu

 

 

Sista ansökningsdag : Om 14 timmar . Arbetsort : Göteborg . Publicerat : 19 mars

Kategorier : Ekonomi & Finans


Senaste jobben från Jurek Bemanning

Alla jobb hos Jurek Bemanning

Liknande jobb Är du Redovisningsekonom och nyfiken på nya utmaningar?