Jurek Bemanning

Talent sourcer till innovativt och spännande bolag!

Arbetsbeskrivning
I rollen som talent sourcer får du möjligheten att vara med vår kund på en riktigt spännande resa mot att hitta de allra bästa talangerna! Kunden är verksam inom automotive och söker främst talanger inom programmering och IT. Du kommer att ha en viktig roll i rekryteringsprocessen där du blir kandidaternas första kontakt och den som arbetar proaktivt för att säkerställa att det finns ett inflöde av kandidater. Som talent sourcer är det bara fantasin som sätter gränser för hur du lyckas lokalisera och attrahera kandidaterna och du kommer ha en flexibel arbetsdag med mycket frihet under ansvar.

Detta är ett konsultuppdrag om minst 3 månader med start omgående.Vem söker vi till denna spännade roll?

Till denna roll söker vi dig som är positiv, kreativ och har ett intresse för människor och IT. Du kommer få vara med på spännande resa tillsammans med ett härligt HR-team och ha en rolig och varierande arbetsdag. Har du arbetat i en liknande roll tidigare är detta meriterande men inget krav.


Du erbjuds

Du kommer att erbjudas ett roligt och spännande arbete som Talent Sourcer. Detta är en strålande chans att utvecklas och få chansen att arbeta på en trevlig arbetsplats. Vi går igenom ansökningar och intervjuar löpande - vänta därför inte med att skicka in din ansökan! Har du frågor är du välkommen att kontakta ansvarig konsultchef Julia Järvholm, julia.jarvholm@jurek.se. Ansök på www.jurek.se


Om företaget

Jurek Rekrytering & Bemanning är ett starkt växande företag med fokus på flexibla och kundanpassande rekryterings- och bemanningslösningar. Genom vårt nytänkande och entreprenöriella arbetssätt är vi unika i Sverige idag. Våra uppdrag är främst inom juridik, ekonomi, HR/Administration samt marknad och management.
 

Område:

Göteborg
Västra Götalands län

Anställning: 

Visstid Heltid

Kontakt:

Julia JärvholmAnsök nu

 

 

Sista ansökningsdag : 5 maj . Arbetsort : Göteborg . Publicerat : 5 april

Kategorier : Data & IT HR & Organisation


Senaste jobben från Jurek Bemanning

Alla jobb hos Jurek Bemanning

Liknande jobb Talent sourcer till innovativt och spännande bolag!