Jurek Bemanning

Är du intresserad av rekrytering och vill arbeta som Researcher?

Vi på Jurek Rekrytering & Bemanning AB fortsätter vår framgångsrika resa och vi behöver nu utöka vårt team med ytterligare en researcher. Sedan starten år 2006 har vi kraftigt expanderat och ambitionen är att behålla samma tillväxt även i framtiden. Jurek har nu fem år i rad fått utmärkelse som ett gasellföretag. Vill Du bli en del av vårt fantastiska Talent Management team och vara med på vår framgångsrika resa?

 

Arbetsbeskrivning
Som Researcher i vårt Talent Management team arbetar du med att hitta kandidater inom HR, Administration och Marknad genom nya och kreativa vägar samtidigt som du jobbar med traditionell headhunting. Du kommer att ha en aktiv roll i att stödja våra Rekryteringskonsulter i rekryteringsprocessen och i ditt ansvarsområde ingår bland annat att hitta rätt kompetens till aktuell kravprofil för att säkerställa kandidatinflödet. Detta innebär framförallt att kartlägga marknaden och att aktivt kontakta potentiella kandidater, boka intervjuer samt övriga administrativa uppgifter.

 

Du kommer även att vara med ute på kundmöten samt att hålla egna intervjuer för att på ett proaktivt sätt stärka det egna nätverket inom ditt affärsområde. Du kommer att ha ett övergripande ansvar för att i samråd med gruppen se till att det finns ett aktuellt kandidatflöde som kan matchas med våra kunders behov.

 

 

Vem är du?
För att passa i denna roll ser vi att du är en relationsskapare som trivs med att utveckla relationer gentemot kandidater. Du är van vid och trivs med att det kan svänga snabbt i ditt arbete. Det gör dig inte stressad utan tvärtom då du löser den nya uppgiften och snabbt kan navigera dig tillbaka till den tidigare uppgiften och fortsätta med den. På Jurek har vi alla ett eget ansvar men att ser samtidigt till teamet och helheten och hjälps åt för att bli lyckosamma i våra uppdrag. Egenskaper som värdesätts är eget driv, personlighetskännedom, god samarbetsförmåga, administrativ förmåga och viljan att nå gemensamma mål.

 

Du har en akademisk utbildning inom HR, Marknad, Sociologi eller liknande. Vi ser också gärna att du har förmågan att planera och strukturera upp ditt arbete i detalj, talar och skriver flytande svenska och är tävlingsinriktad!
Då du arbetar mycket med telefonen som verktyg är det viktigt att du orädd när det kommer till att ta kontakt med nya människor.

 


Du erbjuds
Du blir en del av en fartfylld organisation med korta och snabba beslutsvägar som kännetecknas av stark entreprenörsanda, engagemang och höga ambitioner. Du blir en del av ett socialt team som har en stark teamkänsla och som alltid har kul tillsammans på jobbet!

 

Tjänsten är placerad i nyrenoverade och trevliga lokaler på Biblioteksgatan i centrala Stockholm.

 

För mer information om tjänsten är du välkommen att kontakta Elin Olofsson på elin.olofsson@jurek.se.

 

Då urvalsprocessen sker löpande är du varmt välkommen med din ansökan så snart som möjligt via www.jurek.se.

 

 

Område:
Stockholm
Stockholms län

 

Anställning: 
Tillsvidare Heltid

 

Kontakt:
Elin Olofsson
0720-17 52 90
elin.olofsson@jurek.se

 

 

 Ansök nu

 

Sista ansökningsdag : 20 december . Arbetsort : Stockholm . Publicerat : 20 november

Kategorier : Försäljning & Marknadsföring HR & Organisation


Senaste jobben från Jurek Bemanning

Alla jobb hos Jurek Bemanning

Liknande jobb Är du intresserad av rekrytering och vill arbeta som Researcher?