Jurek

Student inom kommunikation till spännande deltidsuppdrag (50%)

Tycker du om att arbeta i en dynamisk organisation med en stark internationell prägel? Gillar du att arbeta brett och vill lära dig mer om kommunikation - då kan detta vara en bra möjlighet att vid sidan om dina högskolestudier få värdefulla erfarenheter och referenser för framtiden!

 

 

Arbetsbeskrivning

I rollen som kommunikationsassistent hos vår kund kommer du få arbeta brett inom kommunikation, och stötta en senior kollega med dennes dagliga arbetsuppgifter. Du kommer få möjlighet att arbeta självständigt men också nära mer seniora kollegor - och få möjlighet att lära dig om kommunikation ur ett förändrings- och projektperspektiv. 

 

 

För att lyckas i rollen

Vi söker dig som är student med inriktning kommunikation där vi gärna ser att du avslutat din kandidatexamen och för närvarande studerar din master. Du har goda kunskaper i MS Office-paketet samt att du är flytande i svenska och engelska, både tal och skrift.

 

Du är en positiv, ambitiös och driven person som är utvecklingsfokuserad och målinriktad. Du är van vid högt tempo samt att prioritera bland flera arbetsuppgifter och projekt. Vidare är du prestigelös person som är beredd att hjälpa till där det behövs. Du har en förmåga att ta egna initiativ, har god problemlösningsförmåga samt ett kreativt arbetssätt.

 

 

Du erbjuds

Tjänsten ingår i vår konsultverksamhet, vilket innebär att du kommer vara anställd på Jurek men arbeta hos vår kund. Det är ett deltidsuppdrag på 50% som förväntas starta omgående och pågå till och med juni 2022. Kontoret är lokaliserat i Solna men det går även bra att arbeta på distans.

 

För ytterligare information om tjänsten är du välkommen att kontakta ansvarig konsultchef angeliqa.haapanen@jurek.se

 

Område: Stockholm

Anställning: Visstid

Omfattning: Deltid

 

 

Ansök nu 

 

 

Ansök snarast . Arbetsort : Stockholm . Publicerat : 9 november

Kategorier : Kommunikation


Senaste jobben från Jurek

Alla jobb hos Jurek

Liknande jobb Student inom kommunikation till spännande deltidsuppdrag (50%)