Jurek Bemanning

Är du en träningsglad ekonomiassistent redo för nytt uppdrag?

Stämmer beskrivningen träningsglad ekonomiassistent in på dig? Vad roligt! Isåfall så tror jag att denna roll kan vara precis det du söker. Till vår kund som är verksam inom hälsa och träning söker vi dig som vill arbeta som ekonomiassistent i en dynamisk och inspirerande miljö.

Dina arbetsuppgifter kommer vara fokuserade kring leverantörsreskontra; attestering av fakturor, lägga upp nya leverantörer, påminnelsehantering, systemadministration, utredningar av betalningar med mera. Varje dag är fartfylld och rolig – gänget du blir en del av har mycket energi och engagemang vilket lätt smittar av sig!

Detta är ett konsultuppdrag med start omgående som sträcker sig 6 månader framåt med goda möjligheter till anställning hos kund därefter.

Till denna roll söker vi dig som...
Har tidigare erfarenhet av arbete som ekonomiassistent, och har du arbetat med leverantörsreskontra så är detta mycket meriterande. Vi tror att du trivs i en miljö med mycket fart och fläkt och du räds inte att kavla upp ärmarna ifall det skulle behövas.

Som person tror vi att du är prestigelös, kommunikativ och driven. Du tar tag i saker och ser vad som behövs göras, och behöver en kollega hjälp ställer du gärna upp.

Träningsintresse är givetvis inget krav men gillar du att gå på zumba eller ta ett spinning pass på lunchen finns detta nära till hands!


Du erbjuds
Du erbjuds en bred roll som ekonomiassistent i fräscha lokaler på Hisingen. Tjänsten är ett långsiktigt konsultuppdrag med möjlighet till anställning hos kunden. Vid frågor gällande tjänsten är du varmt välkommen att kontakta Julia Järvholm på julia.jarvholm@jurek.se
. Välkommen med din ansökan via www.jurek.se.

Om företaget
Jurek Rekrytering & Bemanning är ett starkt växande företag med fokus på flexibla och kundanpassande rekryterings- och bemanningslösningar. Genom vårt nytänkande och entreprenöriella arbetssätt är vi unika i Sverige idag. Våra uppdrag är främst inom juridik, ekonomi, HR/Administration samt marknad och management.

Område:
Göteborg
Västra Götalands län

Anställning: 
Visstid Heltid

Kontakt:
Julia Järvholm

 Ansök nu

Sista ansökningsdag : 8 mars . Arbetsort : Göteborg . Publicerat : 8 februari

Kategorier : Ekonomi & Finans


Senaste jobben från Jurek Bemanning

Alla jobb hos Jurek Bemanning

Liknande jobb Är du en träningsglad ekonomiassistent redo för nytt uppdrag?