Jurek Bemanning

Är du redovisningsekonom och funderar på nästa steg i din karriär?

Är du redovisningsekonom och funderar på nästa steg i din karriär? Kom på vårt rekryteringsevent den 23 - 24 april och få chansen att prata om din framtid med någon av våra rekryterare!

På Jurek ser vi en fortsatt stark efterfrågan på Redovisningsekonomer och vill därför träffa dig som är redo för ett nytt steg i karriären! Har du erfarenhet från arbete som Redovisningsekonom och arbetat med löpande redovisning och bokslut? Funderar du på hur arbetsmarknaden ser ut just nu, vilka tjänster som finns och vill träffas för att etablera en kontakt och höra vilka roller vi har inom affärsområdet ekonomi? Då är du varmt välkommen att anmäla dig till vårt Rekryteringsevent för en kortare intervju den 23-24 april.

Du kommer att få möjlighet att träffa oss förutsättningslöst under en kortare speedintervju i våra lokaler.

När : 
Den 23 april kl.14:00 - 17:30 och den 24 april kl.08:30 - 13:00

Plats:
 Carlsgatan 3, 211 20 Malmö (Glasvasen)

Anmälan:
 Anmälan stänger vid midnatt den 21/4 och vi ser gärna att du förbokar en tid för intervju då platserna är begränsade. Ansök via länken nedan så återkommer vi med en tid till dig om det skulle bli aktuellt.  Drop-in tider erbjuds i mån av tid då vi har ett begränsat antal platser.


Kvalifikationer
Vi söker dig som har eftergymnasial utbildning inom ekonomi samt tidigare relevant arbetslivserfarenhet som redovisningsekonom.  Vi ser gärna att du tidigare arbetat i något större ekonomisystem så som exempelvis SAP, Raindance, Navision eller Agresso. Vidare är du en fena på Excel samt har mycket goda kunskaper i såväl svenska som engelska. Självklart lägger vi också stor vikt vid personliga egenskaper och söker dig som är en prestigelös teamplayer med hög servicekänsla! Vidare är du strukturerad och noggrann i ditt arbetssätt.


Du erbjuds
 
Vi arbetar med både bemanning och direktrekryteringar till våra kunder. Antingen blir du anställd direkt hos kunden, eller genom oss som konsult. I båda fall erbjuds du möjlighet att arbeta med stimulerande arbetsuppgifter inom ekonomi i olika roller hos olika arbetsgivare. Du blir även en del av vårt interna nätverk och kan bli aktuell för andra intressanta tjänster i framtiden. Som ekonomikonsult hos Jurek blir du en del av ett nytänkande och entreprenöriellt bolag som för fjärde året i rad vunnit en gasell!


Om oss
 
Jurek Rekrytering & Bemanning är ett av Sveriges ledande rekrytering och bemanningsföretag.Vi har drygt 300 medarbetare över våra kontor i Stockholm, Göteborg, Malmö och London.  Genom vårt nytänkande och entreprenöriella arbetssätt är vi unika i Sverige idag. Våra uppdrag är främst inom Juridik, Ekonomi, Management & HR.


Område:

Malmö
Skåne län

Anställning: 

Tillsvidare Heltid

Kontakt:

Elin Olofsson
elin.olofsson@jurek.se
Ansök nu

Sista ansökningsdag : I morgon . Arbetsort : Malmö . Publicerat : 21 mars

Kategorier : Ekonomi & Finans


Senaste jobben från Jurek Bemanning

Alla jobb hos Jurek Bemanning

Liknande jobb Är du redovisningsekonom och funderar på nästa steg i din karriär?