Jurek Bemanning

Är du ekonom och vill arbeta med rekrytering hos oss på Jurek?

Om verksamheten
Jurek Rekrytering & Bemanning AB utsågs nyligen till DI-gasell för femte året i rad. Med detta tar vi sikte på att fortsätta vår framgångsrika utveckling och vill nu rekrytera ytterligare en rekryteringskonsult till vårt Stockholmskontor och affärsområdet Finance. Du rapporterar till Head Of Business Unit - Finance & Executive Search.

Sedan starten år 2006 har vi expanderat varje år och vår ambition är att behålla samma tillväxt även i framtiden. Vi erbjuder ett komplett utbud av bemannings- och rekryteringstjänster. Vi rekryterar och hyr ut alltifrån studenter till yrkesverksamma akademiker med mångårig erfarenhet och specialistkompetens. Våra uppdrag är främst inom juridik, ekonomi, HR, marknad och administration. Vill du vara med på vår framgångsrika resa?

 

Arbetsbeskrivning
Till Jureks Stockholmskontor söker vi nu en rekryteringskonsult till vårt affärsområde Finance. I rollen ansvarar du för hela rekryteringsprocessen både vad gäller rekryteringsuppdrag och search. Du går på kundbesök, upprättar kravprofiler, skapar annonser, genomför intervjuer, personlighetstester och referenstagningar. Som rekryteringskonsult har du daglig och fortlöpande kontakt med såväl kandidater som kunder. Du kommer att hantera flera rekryteringsprocesser parallellt med högt tempo och det är viktigt att leverera i tid med högsta möjliga kvalitet.

Våra uppdrag kommer in genom våra kundansvariga med vilka du kommer att ha ett nära samarbete. Som rekryteringskonsult kommer du tillsammans med respektive säljare följa med på kundmöten där din roll blir en mycket viktig del av arbetet. Ni bildar ett team, hjälper och stöttar varandra samt tar hand om kunden på bästa möjliga sätt.

 

Vem är du?
Vi söker dig som har några års erfarenhet av liknande arbetsuppgifter och gärna tidigare erfarenhet från rekryterings- och/eller bemanningsbranschen. Du har relevant akademisk utbildning, inom ekonomi/finans. Har du även arbetslivserfarenhet inom ekonomi och har en god förståelse för olika befattningar inom dessa områden så är det meriterande men inget krav. Vidare så har du en hög ambitionsnivå och ett starkt driv och trivs att arbeta målfokuserat samt har rätt attityd och en stark vilja att utvecklas tillsammans med oss.

För att lyckas i rollen krävs det att du har en mycket god kommunikations- och prestationsförmåga samt är prestigelös och närvarande. Du har en hög social kompetens och drivs av att arbeta med människor samtidigt som du har ett starkt intresse för affärer och en tydlig vinnarinstinkt. Du är en person som tar ansvar för ditt arbete, har personlig integritet och är inte rädd för att kavla upp ärmarna och hugga i där det behövs. Vidare är du lösningsorienterad, snabbtänkt och har förmågan att arbeta i en föränderlig miljö. Vi ser gärna att du:

• Har stor egen drivkraft och ett långsiktigt strukturerat arbetssätt.
• Arbetar målmedvetenhet mot högt uppsatta mål.
• Behärskar svenska och engelska flytande i både tal och skrift.

 

Du erbjuds
Vi erbjuder en bred och utvecklande roll i en fartfylld organisation med stark entreprenörsanda där du kommer ha ett tätt samarbete med vår duktiga säljorganisation. Du kommer i vissa uppdrag också få stöttning i searcharbetet av en researcher. Vi präglas av en företagskultur med högt i tak, hög ambitionsnivå och en lekfull arbetsmiljö mitt i city. Du kommer att jobba med kompetenta och drivna arbetskollegor på en av Sveriges ledande bemannings- och rekryteringsföretag inom juridik, ekonomi, HR, marknad och administration. Tjänsten är placerad i nyrenoverade och trevliga lokaler på Biblioteksgatan i centrala Stockholm. Har du viljan att lyckas kommer du att kunna gå långt inom företaget!

För mer information om tjänsten är du välkommen att kontakta Malin Sjöström på malin.sjostrom@jurek.se. Du är varmt välkommen med din ansökan via www.jurek.se Vi kommer att börja gå igenom ansökningarna den 7 januari.

 

Område:
Stockholm
Stockholms län

Anställning: 
Tillsvidare Heltid

Kontakt:
Malin Sjöström
malin.sjostrom@jurek.se

 

 Ansök nu

 

Sista ansökningsdag : 9 februari . Arbetsort : Stockholm . Publicerat : 9 januari

Kategorier : Ekonomi & Finans Övrigt


Senaste jobben från Jurek Bemanning

Alla jobb hos Jurek Bemanning

Liknande jobb Är du ekonom och vill arbeta med rekrytering hos oss på Jurek?