Jurek

Ekonomiassistent på deltid till bolag i Solna

Arbetsbeskrivning:

Till vår kund i Solna söker vi nu en ekonomiassistent med spetskunskaper inom SAP. Du kommer tillsammans med två kollegor ansvara för ekonomin för den svenska marknaden samt stötta den danska verksamheten. I din roll som ekonomiassistent kommer du självständigt ansvara för kund- och leverantörsreskontra, påminnelsehantering, eurocard redovisning samt en del administration.

 

De huvudsakliga arbetsuppgifterna innefattar:

• Kundreskontra

• Fakturaadministration

• Leverantörsreskontra

• Kontorsadministration

• Eurocard fakturor

• Ad hoc uppgifter

 

Vem är du?

Vi söker som trivs att självständigt ansvara för reskontra samt som är riktigt vass på SAP. Du är servicemedveten, driven och gillar ordning och reda. Du kommer jobba i en liten och familjär organisation och där av är det viktigt att du är öppen för att hoppa in i uppgifter som vanligtvis inte tillhör ekonomi, det kan bl.a vara beställa datorer och ordna med parkering. Du har en gedigen erfarenhet från olika affärssystem samt har ett stort intresse för ekonomi. Du talar och skriver obehindrat på svenska och engelska.

 

Du erbjuds

Du erbjuds ett konsultuppdrag med omgående start och som förväntas ligga på 50-80%. För rätt person kommer det finnas goda chanser till överrekrytering, och finns möjligheten att det blir på 100%. Kunden har sitt kontor i Solna och under rådande omständigheter sker delar av arbetet på distans. Vid frågor gällande tjänsten är du varmt välkommen att kontakta ansvarig konsultchef Gabriel Spennare på gabriel.spennare@jurek.se

 

Om verksamheten

Jurek Rekrytering & Bemanning är ett starkt växande företag med fokus på flexibla och kundanpassande rekryterings- och bemanningslösningar. Genom vårt nytänkande och entreprenöriella arbetssätt är vi unika i Sverige idag. Våra uppdrag är främst inom juridik, ekonomi, HR/Administration samt marknad och management.

 

Välkommen med din ansökan via www.jurek.se. Vi tar inte emot ansökningar via e-post.

 

Område

Solna

Anställning

Visstid

Omfattning

Deltid

 

 

Ansök nu 

 

 

 

Ansök snarast . Arbetsort : Solna . Publicerat : 20 september

Kategorier : Ekonomi & Finans


Senaste jobben från Jurek

Alla jobb hos Jurek

Liknande jobb Ekonomiassistent på deltid till bolag i Solna