Jurek Bemanning

Aftersales Business Analyst- BMW, Stockholm

Vi söker nu en Aftersales Business Analyst till en av världens mest framgångsrika tillverkare av bilar och motorcyklar - BMW Group. BMW Group är med deras tre varumärken BMW, MINI och Rolls-Royce, världens ledande premiumtillverkare av bilar och motorcyklar samt erbjuder finansiella och mobila premiumtjänster.

 

 

Om företaget
BMW Group Northern Europe koordinerar och ger stöd åt auktoriserade BMW- och MINI-återförsäljare i Norden och Baltikum samt åt verksamheterna i de olika nordiska länderna. Norden har BMW Group ca 200 anställda och 160 auktoriserade återförsäljare och verkstäder. Under 2016 såldes mer än 40 000 BMW, 2400 BMWi, 3 600 MINI samt ca 2 200 motorcyklar i de nordiska marknaderna, vilket var ett rekordår.

 

För mer information om BMW besök deras websida www.bmw.se eller www.bmwgroup.com.

 

 

Rollen
I tjänsten som Aftersales Business Analyst kommer du att arbeta inom det nordiska Aftersales Business Development teamet för BMW och MINI. Du kommer främst att samarbeta med teamets Service Retention Specialist genom att ta fram analyser, datafiler och vara främsta kontaktpersonen gentemot återförsäljarsystemen. I rollen ingår även support med analyser och presentationsunderlag till Aftersales Business Development Manager.

 

 

Huvudsakliga arbetsuppgifter:

  • Arbeta med utveckling av befintliga projekt samt supporta nya projekt för att säkerställa ökad kundlojalitet inom servicemarknad.
  • Bidra med analys av trender, rapportering samt uppföljning av interna KPI:er.
  • Supportera projekt från ax till limpa och arbeta tätt tillsammans med Service Retention Specialist.
  • Skapa prisfiler och inläsningsfiler samt vara främsta kontakt med DMS-leverantörer. (Dealer Management System)
  • Supportera Aftersales Business Development Manager med analyser, presentationsunderlag till t.ex. budgetprocesser mm.

 

Vem är du?
Vi söker dig med eftergymnasial utbildning, troligtvis inom ekonomi/finans, och med 1-3års erfarenhet av liknande arbetsuppgifter eller roll. Kanske har du även erfarenhet av fordonsindustrin.

 

Vidare ser vi att du är resultatinriktad, har goda analytiska färdigheter och ett öga för detaljer. Som person är du driven, lösningsorienterad och har en förmåga att arbeta självständigt med multipla uppgifter. Då rollen innebär många kontaktytor både internt och externt är det viktigt är att du är kommunikativ och har en mycket god samarbetsförmåga. Du trivs i ett högt tempo i en dynamisk organisation och du brinner för att skapa lojala kunder.

Det är även viktigt att du är bekväm med att uttrycka dig på engelska i såväl tal som skrift. Är du dessutom flytande i svenska eller något annat nordiskt språk är det meriterande. Likaså är det meriterande om du har tidigare erfarenhet av att ha arbetat i affärssystemet SAP R / 3. Att du har utmärkta färdigheter i Excel och PowerPoint är ett krav.

 

 

Du erbjuds
Detta är ett konsultuppdrag vilket betyder att du kommer vara anställd av Jurek Rekrytering & Bemanning men arbeta hos BMW Group i Silverdal, Sollentuna.

 

Uppdraget är med start omgående eller enligt överenskommelse och förväntas pågå i 12 månader till att börja med. För rätt person finns goda möjligheter till förlängning.

 

 

Om verksamheten
Jurek Rekrytering & Bemanning är ett starkt växande företag med fokus på flexibla och kundanpassande rekryterings- och bemanningslösningar. Våra uppdrag är främst inom juridik, ekonomi, HR/Administration samt marknad och management, och vår grundinställning är enkel. Vi vill erbjuda våra kunder bästa möjliga rekrytering och bemanningstjänst. För det krävs det att våra konsulter och kandidater är de bästa möjliga på marknaden. Därför ställer vi höga krav på såväl konsulter som kandidater, men i gengäld erbjuder vi också bland Sveriges allra bästa möjligheter till roliga, utvecklande och lönsamma uppdrag och anställningar för alla inom vårt nätverk. Genom vårt nytänkande och entreprenöriella arbetssätt är vi unika i Sverige idag.

 

 

Sista ansökningsdag
Välkommen med din ansökan redan idag! Vi intervjuar löpande.

 

Område
Stockholm

 

Anställning
Heltid, Visstid

 

Kontakt
För frågor om tjänsten är du välkommen att kontakta ansvarig konsultchef, Sophie Paus på
Sophie.paus@jurek.se.

 

Varmt välkommen med din ansökan så snart som möjligt via www.jurek.se.

 

Område:
Sollentuna
Stockholms län

 

Anställning: 
Visstid Heltid

 

Kontakt:
Sophie Paus
sophie.paus@jurek.se

 

 

 

 Ansök nu

 

 

Sista ansökningsdag : 24 september . Arbetsort : Sollentuna

Kategorier : Ekonomi & Finans Försäljning & Marknadsföring


Senaste jobben från Jurek Bemanning

Alla jobb hos Jurek Bemanning

Liknande jobb Aftersales Business Analyst- BMW, Stockholm