Jurek

Affärsrådgivare till CFO Support hos PwC

På PwC ser vi ett tydligt behov av stöd och rådgivning till CFO:er och ekonomifunktioner. Dels för att lösa sina nuvarande arbetsuppgifter och problem, men även för att driva utveckling och förändring mot en mer modern, effektiv och värdeskapande ekonomifunktion.

 

Vi söker därför affärsorienterade och kundfokuserade rådgivare som vill vara med och driva utvecklingen av CFO Support hos oss - Sveriges ledande företag inom revision och rådgivning!

 

Arbetsbeskrivning

I rollen som affärsrådgivare på PwC kommer du att stötta CFO och bidra till utvecklingen av ekonomifunktioner samtidigt som du bygger starka interna och externa relationer. Detta kräver att du är lyhörd, intresserad av företagens utmaningar och behov, social samt van att delta i diskussioner vid t.ex. interna projektmöten och/eller kundmöten.

 

Du kommer att arbeta brett i spännande projekt både självständigt och i team med mer seniora kollegor för att möta kundernas behov av erfarenhet och kompetens inom följande områden:

 

• Affärsplan, budget och prognos

• Risk, intern kontroll och styrande dokument

• Ekonomiorganisation, processer och rutiner

• Intern rapportering, analys och ekonomistyrning

• Extern rapportering och redovisning

• System och verktyg

• Likviditet och finansiering

 

Vem är du?

Vi söker dig med en relevant högskoleutbildning inom ekonomi och ca 3-6 års arbetslivserfarenhet. Det är meriterande om du varit med i något förändringsarbete, t.ex. inom effektivisering av processer och rapportering, digitalisering eller systembyten.

 

För att lyckas i denna roll är det viktigt att du trivs i en flexibel och konsultativ roll med stor omväxling. Du är driven, proaktiv, nyfiken, trivs med att bygga långsiktiga och förtroendefulla relationer samt stimuleras av utvecklande arbetsuppgifter och nya utmaningar.

 

Du erbjuds

Vi erbjuder dig en spännande, utvecklande och flexibel roll där du får möjligheten att stötta och skapa värden för några av våra 24 000 kunder. Du kommer tillhöra ett team i Stockholm av ambitiösa, prestigelösa, leveransorienterade och sociala personer som liksom du vill vara med och utveckla tjänsteområdet och arbeta mot gemensamma mål.

 

I den här processen samarbetar PwC med Jurek Finance och vid eventuella frågor är du välkommen att kontakta ansvarig rekryteringskonsult Marie Källström på marie.kallstrom@jurek.se eller +4670 751 93 43. Då urvalsprocessen sker löpande ser vi gärna att du skickar in din ansökan (CV och personligt brev) så snart som möjligt via www.jurek.se. Observera att vi inte tar emot ansökningar via mail. Vi ser fram emot att höra från dig!

 

Om verksamheten

PwC Sverige är marknadsledande inom revision samt skatte- och affärsrådgivning, med 2 800 medarbetare och 22 kontor runt om i landet. Vårt syfte är att skapa förtroende i samhället och lösa viktiga problem. Våra 24 000 kunder är såväl globala som svenska företag och organisationer i alla storlekar samt verksamheter inom den offentliga sektorn. Vi vägleder våra kunder och hjälper dem att uppnå sina mål, oavsett vilken fas deras verksamhet befinner sig i. PwC Sverige drivs som en självständig och oberoende juridisk enhet. Vi ingår i det globala nätverket PwC, som har 328 000 medarbetare i 152 länder. Det ger oss möjlighet att dela kunskaper och erfarenheter globalt och tillsammans utveckla hållbara lösningar för våra kunder.

 

Område

Stockholm

Anställning

Tillsvidare

Omfattning

Heltid

 

 

Ansök nu 

 

 

Ansök snarast . Arbetsort : Stockholm . Publicerat : 12 september

Kategorier : Affärsutveckling & Verksamhetsutveckling Ekonomi & Finans


Senaste jobben från Jurek

Alla jobb hos Jurek

Liknande jobb Affärsrådgivare till CFO Support hos PwC