Jurek

Affärsrådgivare till CFO Support hos PwC

På PwC ser vi ett tydligt behov av stöd och rådgivning till flera av våra kunders CFO:er och ekonomiavdelningar. Dels för att lösa sina nuvarande arbetsuppgifter och problem, men även för att driva utveckling och förändring mot en mera modern, effektiv och värdeskapande ekonomifunktion.

 

Vi söker därför affärsorienterade och kundfokuserade rådgivare som vill vara med och driva utvecklingen av CFO Support hos oss - Sveriges ledande företag inom revision och rådgivning!

 

Arbetsbeskrivning

I rollen som affärsrådgivare på PwC kommer du att stötta och utveckla CFO- och ekonomifunktionen inom deras normala områden, coacha yngre kollegor samt bygga starka interna och externa relationer och nätverk. Detta kräver att du är lyhörd, social samt van att delta i diskussioner vid t.ex. ledningsgruppsmöten och/eller kundmöten.

 

I den här funktionen arbetar vi i team anpassade för att möta kundernas behov av erfarenhet och kompetens inom följande områden:

 

• Affärsplan, budget och prognos

• Risk, intern kontroll och styrande dokument

• Ekonomiorganisation, processer och rutiner

• Intern rapportering, analys och ekonomistyrning

• Extern rapportering och redovisning

• System och verktyg

• Likviditet och finansiering

• Skatt och legala frågor

 

Vem är du?

Vi söker dig med en relevant högskoleutbildning inom ekonomi och minst fem års erfarenhet från arbete som controller, ekonomichef eller liknande. Vi ser gärna att du varit med i något förändringsarbete, t.ex. inom systembyten, digitalisering och effektivisering av processer och rapportering.

 

För att lyckas i denna roll är det viktigt att du har ett starkt intresse och en förståelse för affärer och att du trivs i en flexibel och konsultativ roll med stor omväxling. Det är också viktigt att du har en förmåga att entusiasmera, en vilja att göra skillnad och ett driv att hitta och skapa lösningar och möjligheter. Du är kommunikativ, gillar social interaktion, trivs med att bygga långsiktiga och förtroendefulla relationer samt är orädd för nya utmaningar.

 

Du erbjuds

Vi erbjuder dig en spännande, utvecklande och flexibel roll där du får möjligheten att stötta och skapa värden för några av våra 35 000 kunder. Du kommer tillhöra ett team av ambitiösa, prestigelösa, leveransorienterade och sociala personer som liksom du vill vara med och utveckla tjänsteområdet samt tillsammans jobba mot gemensamma mål.

 

I den här processen samarbetar PwC med Jurek Finance och vid eventuella frågor är du välkommen att kontakta ansvarig rekryteringskonsult Marie Källström på marie.kallstrom@jurek.se eller +4670 751 9343. Då urvalsprocessen sker löpande ser vi gärna att du skickar in din ansökan (CV och personligt brev) så snart som möjligt via www.jurek.se. Observera att vi inte tar emot ansökningar via mail.

 

Vi ser fram emot att höra från dig!

 

Om verksamheten

PwC Sverige är marknadsledande inom revision samt skatte- och affärsrådgivning, med 2 900 medarbetare och 22 kontor runt om i landet. Vårt syfte är att skapa förtroende i samhället och lösa viktiga problem. Våra 35 000 kunder är såväl globala som svenska företag och organisationer i alla storlekar samt verksamheter inom den offentliga sektorn. Vi vägleder våra kunder och hjälper dem att uppnå sina mål, oavsett vilken fas deras verksamhet befinner sig i. PwC Sverige drivs som en självständig och oberoende juridisk enhet. Vi ingår i det globala nätverket PwC, som har 284 000

 

Område

Stockholm

Anställning

Tillsvidare

Omfattning

Heltid

 

 

Ansök nu 

 

 

 

Ansök snarast . Arbetsort : Stockholm . Publicerat : 9 januari

Kategorier : Affärsutveckling & Verksamhetsutveckling Ekonomi & Finans


Senaste jobben från Jurek

Alla jobb hos Jurek

Liknande jobb Affärsrådgivare till CFO Support hos PwC