Jurek

HR Chef till Art Clinic

HR Chef till Art Clinic

Art Clinic startade 1999 och är idag en av Sveriges ledande specialistkliniker inom estetisk och rekonstruktiv plastikkirurgi, ryggkirurgi och ortopedi. Art Clinic bedriver högkvalitativ specialistsjukvård och koncernen är ISO-certifierad som enda privata specialistklinik inom plastikkirurgi i Sverige. Våra ledord är KvalitetTrygghetOmsorg och Utveckling vilket präglar koncernen utifrån såväl patient- som medarbetarupplevelse. Vi är idag omkring 200 anställda och våra kliniker finns i Göteborg, Stockholm, Uppsala och Jönköping. Därutöver konsulterar vi på flertalet orter runt om i Sverige.

 

Som ett steg i vår expansiva utveckling investerar vi i vår HR-avdelning och söker därför en driven och målmedveten HR Chef som vill ansvara för koncernens HR arbete med fokus på strategi och utveckling. Rollen är nyinrättad och har sin utgångspunkt i Göteborg med resor till övriga kliniker. Du kommer att rapportera till VD och ansvara för HR-avdelningen där även vår HR Specialist ingår som i sin tur rapporterar till dig.

 

 

Arbetsbeskrivning

Inom Art Clinic koncernen genomförs månatliga mätningar av NKI (Nöjd Kund Index) på samtliga klinker, samt årliga mätningar av NMI (Nöjd Medarbetar Index). Mätningarna utgör viktiga vertyg för utvecklingen av verksamheten. Ditt uppdrag är att tillhandahålla affärsmässigt och strategiskt stöd till platschefer och ledningsgrupp i syfte att förenkla, förbättra och effektivisera organisationen samt främja företagskultur och värderingar. I denna roll kommer du ansvara, driva och utveckla processer inom bl.a. nedanstående områden i syfte att uppnå än nöjdare medarbetare, lägre personalomsättning, ökat medarbetarengagemang, ännu nöjdare patienter, ökad support till ledningsfunktioner samt uppföljning och kontroll av personalkostnader.

 

Ansvarsområden

• HR policys och rutiner

• Kultur och värderingar

• Employer Branding

• On/Off-boarding

• Talent Management

• Organisationsutveckling

• Kompetensutveckling

• Arbetsrätt och förhandlingar

• Arbetsmiljö och rehabilitering

• Lönestruktur

• Personalkostnader och nyckeltal

 

 

Vem är du?

För att lyckas i rollen som HR Chef hos Art Clinic ser vi att du har relevant högskoleutbildning och minst fem års erfarenhet inom ramen för HR. Du besitter en professionell och personlig trygghet och har ett genuint intresse av att skapa rätt förutsättningar för att utveckla HR-funktionen. Du skulle beskriva dig som en driven, engagerad och ansvarsfull person som har såväl integritet som social kompetens. Du är en kommunikativ relationsbyggare med skinn på näsan som har förmåga att hantera situationer och utmaningar på ett framgångsrikt sätt. Du betraktar dig som en pragmatisk och ödmjuk person som värdesätter betydelsen av goda relationer för att uppnå goda resultat.

 

 

Vad erbjuder Art Clinic dig?

Du erbjuds ett intressant arbete i ett expansivt företag som lever sina värderingar Kvalitet, Trygghet, Omsorg och Utveckling. Hos oss på Art Clinic sätter vi laget före jaget och betraktar det som en förutsättning för delaktighet och välmående. Vår arbetsmiljö genomsyras av glädje, positivitet och kreativitet och vi sätter stort värde på att du som medarbetare upplever dig likabehandlad och inkluderad. Vi erbjuder dig möjligheten att tillföra värde i denna nyinrättade roll där du får vara med att utforma, påverka och sätta din egen prägel med möjlighet till professionell och personlig utveckling.

 

Start

Tillträde enligt överenskommelse.

 

Ansökan

I denna rekryteringsprocess samarbetar Art Clinic med Jurek Rekrytering & Bemanning. Urval sker löpande så skicka gärna din ansökan så snart som möjligt. Vid frågor är du välkommen att kontakta ansvarig rekryteringskonsult Cecilia Celestian på telefonnummer 076-002 69 11 eller cecilia.celestian@jurek.se. Vänligen notera att vi inte tar emot ansökningar via mejl med hänvisning till GDPR.

 

Område

Göteborg

Anställning

Tillsvidare

Omfattning

Heltid

 

 

 

Ansök nu 

 

 

 

Ansök snarast . Arbetsort : Göteborg . Publicerat : 21 april

Kategorier : HR & Organisation


Senaste jobben från Jurek

Alla jobb hos Jurek

Liknande jobb HR Chef till Art Clinic