Jurek Bemanning

Affärsinriktad VD till Amesto AccountHouse Redovisning och Skatt

Har du erfarenhet av att arbeta som redovisningskonsult? Har du också erfarenhet från en ledande roll och vill ta nästa steg i din karriär?  Då kanske den här VD-rollen i expansiva Amesto AccountHouse är ditt nästa jobb!

 

Amesto AccountHouse AB grundades 2011 och har haft en kraftig expansion sedan start. Idag är vi ca 40 konsulter inom lön, HR och Redovisning. Från 2020 kommer bolaget att delas upp i två juridiska enheter och vi söker nu en VD till bolaget Amesto Redovisning och Skatt. Du kommer att leda ett femtontal kunniga och engagerade redovisningskonsulter, vara proaktiv och bryta ny mark på marknadssidan. Du har det formella ansvar som ingår i VD-rollen och återrapporterar verksamhetens utveckling till koncernchef och styrelsen. Rollen är placerad på vårt kontor på söder i Stockholm.

 

Arbetsuppgifter:

  • Driva och utveckla bolaget enligt fastställd affärsplan    
  • Leda, planera och samordna det strategiska, taktiska och operativa arbetet inom företaget        
  • Leda, utveckla och coacha medarbetare
  • Driva digitalisering samt jobba mot en optimerad organisation och effektiva processer
  • Utveckla vårt befintliga koncept
  • Medverka till försäljningsarbete och hitta nya affärer och kunder

 

Vem är du?

Vi söker dig som har en akademisk utbildning eller liknande i ekonomi och erfarenhet från redovisningsbranschen. Dina redovisningskunskaper är mycket goda och det är en fördel om du har erfarenhet från varierande typer av verksamheter. Du arbetar obehindrat på svenska och engelska. Du har erfarenhet av en ledande roll med budget- personal- och verksamhetsansvar och tycker om att arbeta i en operativ ledarroll. Att arbeta strategiskt och marknadsorienterat är något du är van vid och trivs med. Vi är i ett tillväxtskede så det är viktigt att du är innovativ och affärsinriktad samtidigt som du är trygg i ditt ledarskap.

 

Du är en engagerad och affärsinriktad person med en god förmåga att entusiasmera och leda andra. Du är också prestigelös, drivande och trivs i en operativ ledarroll där du får stort eget ansvar.

 


Du erbjuds

Våra ledord är Kvalitet, Kommunikation och Kompetens. På Amesto jobbar vi aktivt för att vara "An awesome place to work". Vår målsättning är att erbjuda våra anställda en trivsam arbetsmiljö, chans att påverka och möjlighet att utvecklas. Som VD får du en drivande och självständig roll att driva arbetet i vårt bolag Redovisning och Skatt.

 

I den här rekryteringen samarbetar Amesto AccountHouse med Jurek Rekrytering och Bemanning och har du frågor om tjänsten är du välkommen att kontakta ansvarig rekryteringskonsult Mari Jehrlander på tel. 0736-12 05 55. Då urvalsprocessen sker löpande är du varmt välkommen med din ansökan så snart som möjligt via www.jurek.se

 


Om verksamheten

Amesto AccountHouse etablerades 2004 och är en del av Norsk ägda Spabogruppen. Vi är en av nordens största redovisningsbyråer och har idag ca 200 kvalificerade konsulter.  Vår målsättning är att vara Sverige och Nordens bästa och mest kvalitativa leverantör av lön- HR och ekonomitjänster för små och medelstora företag. Läs mer om oss på: www.amestoaccounthouse.se

 

Sökord: VD, affärsutveckling, redovisningsbyrå, ekonomichef, verksamhetsledare, budgetansvar, verksamhetsansvar, redovisningskonsult, teamledare

 

Område:

Stockholm

Stockholms län

 

Anställning:

Tillsvidare Heltid

 

Kontakt:

Mari Jehrlander

0736-120555

 

 

Ansök nu 

 

 

Ansök snarast . Arbetsort : Stockholm . Publicerat : 2 oktober

Kategorier : Chef & Ledning Ekonomi & Finans


Senaste jobben från Jurek Bemanning

Alla jobb hos Jurek Bemanning

Liknande jobb Affärsinriktad VD till Amesto AccountHouse Redovisning och Skatt