Jurek Bemanning

Utbildningsadministratör sökes med start i december

Just nu söker vi en utbildningsadministratör till högskola centralt i Stockholm. Har du erfarenhet av studieadministrativa system eller kursadministration sedan tidigare? Varmt välkommen in med din ansökan!

 

Arbetsbeskrivning

Utbildningsadministratören huvuduppgift är att administrera kurser, tentor och utbildningar. Stor tyngd ligger också vid stöd till kursansvariga, lärare och studenter.

 

I din roll som utbildningsadministratör kommer du arbeta med kursadministration, tentamensadministration samt registrering av studieresultat. Vidare kommer du arbeta med uppdatering av kurs- och planeringssystem, ge administrativt stöd och arkivering.

 

Vem är du?

  • Avslutad gymnasieutbildning. Meriterande är om du har en akademisk utbildning
  • Minst tre (3) års arbetslivserfarenhet som administratör
  • Goda kunskaper i MSOffice
  • Har möjlighet att påbörja uppdraget 2 december

Meriterande är om du;

  • Har erfarenhet av arbete inom universitet eller myndighet
  • Erfarenhet av studieadministrativa system så som; LADOK, KOPPS eller WinDream

 

Vad vi erbjuder

Ett konsultuppdrag på heltid 100%. Uppdraget ska påbörjas 2 december och löper till och med 30 juni 2020. Uppdraget förväntas påbörjas så snart som möjligt och pågår i första hand i sex månader. Du kommer att bli anställd av Jurek Rekrytering & Bemanning och vara uthyrd till vår kund. Vid frågor angående tjänsten är du varmt välkommen att kontakta konsultchef Kajsa Lidén via mail: kajsa.liden@jurek.se

 

Då urvalsprocessen och intervjuer sker löpande är du varmt välkommen med din ansökan så snart som möjligt via www.jurek.se.

 

Om Jurek

Jurek Rekrytering & Bemanning är ett starkt växande företag med fokus på flexibla och kundanpassande rekryterings- och bemanningslösningar. Genom vårt nytänkande och entreprenöriella arbetssätt är vi unika i Sverige idag. Våra uppdrag är främst inom juridik, ekonomi, HR, administration samt marknad och management.

 

Område:

Stockholm

Stockholms län

 

Anställning:

Visstid Heltid

 

Kontakt:

Kajsa Lidén

 

 

Ansök nu 

 

 

Ansök snarast . Arbetsort : Stockholm . Publicerat : 13 november

Kategorier : Kontor & Administration


Senaste jobben från Jurek Bemanning

Alla jobb hos Jurek Bemanning

Liknande jobb Utbildningsadministratör sökes med start i december