Jurek Bemanning

Affärsfokuserad jurist till PS Finance Group

Vill du vara del av en nytänkande och personlig juristbyrå som vågar ta utmaningen? Brinner du för att arbeta som jurist med kundrådgivning i en konsultroll? Till vårt juristteam (PS Juridik) söker vi nu en driven jurist som ser fram emot en spännande roll med goda utvecklingsmöjligheter hos ett växande företag inom inkasso-, fakturering-. finansierings- och juridiktjänster!


Arbetsbeskrivning

Som jurist hos oss kommer du att i huvudsak arbeta med tvister och processer där du kommer att vara ombud för våra klienters fordringar. Du kommer självständigt att driva och ansvara för processerna såsom upprätta stämningsansökningar, bestridanden, ha kontakt med motparter och domstol samt företräda vid muntlig förberedelse och huvudförhandling. I din roll arbetar du också med rådgivning mot kund. Du kommer också ha ett övergripande konsultativt ansvar för kunder, vilket innebär att du bidrar till att bygga en stark kundrelation. I rollen kan också komma att ingå att arbeta med kommersiella avtal i verksamheten och GDPR-frågor i en intern roll som bolagsjurist.


Vem är du?

Vi söker dig med jur.kand. -examen och som har minst ett års erfarenhet av att ha arbetat med processer. Det är meriterande om du har erfarenhet från samma bransch och är notariemeriterad. Vi ser gärna att du har arbetat med hyresjuridik tidigare och brett med andra juridiska frågor t. ex. entreprenadrätt och bolagsrätt. För att vara framgångsrik i rollen ser vi att du som jurist:

- är analytisk, noggrann och har ett strukturerat arbetssätt,
- har ett serviceinriktat arbetssätt med ett tydligt affärsfokus,
- har hög integritet, är driven och lösningsorienterad.

Vidare är du som person kommunikativ, social, lätt att samarbeta med och tycker om att bygga relationer.


Du erbjuds

Du kommer att välkomnas av ett glatt gäng och mötas av en bra arbetsmiljö. Miljön präglas också av korta beslutsvägar och det finns goda utvecklingsmöjligheter genom PS affärs-och karriärmodell. Vi erbjuder dig en tjänst som är omväxlande med stort eget ansvar. Detta är arbetsplatsen för dig som tycker om att vara med och utveckla verksamheten och våra juridiska tjänster och att påverka framtiden av företaget.


Start

Enligt överenskommelse

Lön

Enligt överenskommelse

Sista ansökningsdag

Urvalet sker löpande - välkommen med din ansökan så snart som möjligt via www.jurek.se.

Område

Göteborg
Västra Götaland


Om verksamheten

PS Finance Group har funnits sedan 2009 och har vuxit genom nöjda kunder. Vi erbjuder nordiska företag fakturerings-och finansieringstjänster. Koncernen har 20 anställda och omsätter drygt 28 mkr. Vi är ett växande företag som erbjuder spännande tjänster inom den finansiella sektorn. Vi tror på individuellt ansvarstagande och målstyrning. PS Finance Group erbjuder en karriärs-och lönemodell som premierar bra prestation.

"Vi började vår verksamhet som ett renodlat inkassoföretag år 2009, adderade till faktureringstjänsterna efter några år och har nu sedan år 2016 även med finansierings-och juridiktjänster i vårt sortiment. Vi kommer att fortsätta utveckla våra avancerade inkassotjänster för att ligga i spetsen i Norden för den kräsna inkassoköparen. Vi kommer vidare att satsa än mer på användargränssnittet när det gäller alla våra tjänster. Välkommen som medarbetare till PS Finance Group, du kommer inte att bli besviken!"
 Christer Eriksson - VD

I denna rekryteringsprocess samarbetar PS Finance Group med Jurek Rekrytering & Bemanning. Vid eventuella frågor är du välkommen att kontakta ansvarig rekryteringskonsult Åsa Dahlberg på telefonnummer 031-712 83 49 alternativt asa.dahlberg@jurek.se.


Område:
Göteborg
Västra Götalands län

Anställning: 

Tillsvidare Heltid

Kontakt:

Åsa Dahlberg
asa.dahlberg@jurek.se
Ansök nu

 

 

Sista ansökningsdag : 22 april . Arbetsort : Göteborg . Publicerat : 22 mars

Kategorier : Juridik


Senaste jobben från Jurek Bemanning

Alla jobb hos Jurek Bemanning

Liknande jobb Affärsfokuserad jurist till PS Finance Group