Jurek

Advokat till Elander Advokatbyrå

Elander Advokatbyrå växer och nu vill vi utöka teamet med en driven och kommunikativ advokat
 

Arbetsbeskrivning

Elander Advokatbyrå arbetar med svensk och internationell privaträtt och många av advokatbyråns klienter och ärenden har en internationell koppling. Vi är verksamma inom i huvudsak tre rättsområden; familjerätt, arvsrätt och förmögenhetsrätt. Vi söker dig som känner dig hemma inom samtliga av våra rättsområden och som har ett särskilt intresse och mycket god erfarenhet av upprättande av handlingar inom dessa rättsområden.
 

Vem är du?

Du är advokat sedan minst 1 år tillbaka men har arbetat med ekonomisk familjerätt åtminstone 2-3 år, gärna på advokatbyrå.

Som person är du förtroendeingivande, du motiveras av ett högt tempo, arbetar gärna självständigt men är samtidigt social. Du vill arbeta tillsammans med dina kollegor, tycker om att arbeta med och för människor och värdesätter det personliga mötet med klienten. Vidare är du affärsdriven, har skinn på näsan och är tydlig i din kommunikation. Du hanterar både det svenska och engelska språket obehindrat. Talar du dessutom ytterligare språk eller är notariemeriterad är det meriterande.
 

Övriga upplysningar

Elander Advokatbyrå är en mindre advokatbyrå med familjär stämning med högt i tak. Byrån sitter i ljusa och nyrenoverade lokaler högst upp i huset på Mäster Samuelsgatan centralt i Stockholm.
 

Ansökan

I denna rekryteringsprocess samarbetar Elander Advokatbyrå med Jurek Rekrytering & Bemanning. Urval sker löpande varför vi ser fram emot din ansökan så snart som möjligt via www.jurek.se. Vid eventuella frågor är du välkommen att kontakta ansvarig rekryteringskonsult Elin Psilander på telefonnummer 070-717 46 80 alternativt elin.psilander@jurek.se.
 

Om verksamheten

Elander Advokatbyrå startades år 2016 av advokat Caroline Elander Knip och drivs sedan januari 2019 av advokat Caroline Elander Knip och advokat Emelie Franzer. Vi åtar oss uppdrag inom svensk – och internationell privaträtt och biträder våra klienter i alla frågor som kan uppkomma under livets alla skeden. Vi fokuserar endast på de ämnesområden vi är experter på och våra klienter skall känna sig trygga i att vi alltid kommer att hantera varje ärende med största erfarenhet och professionalism. Advokatbyråns värdeord är tillgänglighet, professionalitet och lyhördhet och dessa värdeord genomsyrar hela vår verksamhet.
 

Område:

Stockholm
Stockholms län

Anställning:

Tillsvidare Heltid

Kontakt:

Elin Psilander


Ansök nu

Ansök snarast . Arbetsort : Stockholm . Publicerat : 12 december

Kategorier : Juridik


Senaste jobben från Jurek

Alla jobb hos Jurek

Liknande jobb Advokat till Elander Advokatbyrå