Jurek Bemanning

Junior Controller till myndighet

Om verksamheten

Jurek Rekrytering & Bemanning är ett starkt växande företag med fokus på flexibla och kundanpassande rekryterings- och bemanningslösningar. Genom vårt nytänkande och entreprenöriella arbetssätt är vi unika i Sverige idag. Våra uppdrag är främst inom juridik, ekonomi, HR, administration samt marknad och management.

Arbetsbeskrivning

Vi söker nu en controller till en myndighet i centrala Stockholm. Uppdraget omfattar heltid med start i mitten av augusti och pågår fram till slutet av oktober, med möjlighet till förlängning.

Som controller kommer du att samla in och sammanställa ekonomisk information, samt vissa administrativa uppgifter. Du kommer även att sammanställa räkenskapsinformation och göra enklare körningar och analyser i Excel. I ditt arbete kommer du att ha kontakt med andra organisationer och eventuellt sammanställa enklare rapporter.

Vem är du?

Vi söker dig som har minst två års relevant arbetslivserfarenhet av arbete med årsredovisningar, arbete med att upprätta eller analysera årsredovisningar. Ett krav är att du har erfarenhet av detta under de senaste tre åren. Du är van att tolka information i årsredovisningar och till viss del använda ekonomiska nyckeltal. Eftersom du kommer arbeta i Excel är det viktigt att du har goda kunskaper i programmet. Du behärskar det svenska språket obehindrat i tal och skrift.

Som person är du självgående, serviceinriktad och har god samarbetsförmåga. Du har även god förmåga att skapa struktur och kan prioritera ditt arbete på ett effektivt sätt.

Du erbjuds

Detta är ett konsultuppdrag med start i mitten av augusti och pågår fram till slutet av oktober, med möjlighet till förlängning. Du kommer att bli anställd av Jurek Rekrytering & Bemanning och vara uthyrd till vår kund. Vid frågor angående tjänsten är du varmt välkommen att kontakta kandidatansvarig My Bergdahl via mail: my.bergdahl@jurek.se

Då urvalsprocessen sker löpande är du varmt välkommen med din ansökan så snart som möjligt via www.jurek.se.

 

Område:
Stockholm
Stockholms län

Anställning: 
Visstid Heltid

Kontakt:
My Bergdahl
my.bergdahl@jurek.se

 Ansök nu

Sista ansökningsdag : 26 juli . Arbetsort : Stockholm

Kategorier : Ekonomi & Finans


Senaste jobben från Jurek Bemanning

Alla jobb hos Jurek Bemanning

Liknande jobb Junior Controller till myndighet