Jurek

Teamledare till reception/konferens på Gernandt & Danielsson

Vi rekryterar en ny spännande tjänst inom byrån med syfte att kvalitetssäkra, utveckla och möta våra högt satta kvalitets- och servicemål. Teamledaren ansvarar för konferens/reception och den operationella driften av enheten. Vi söker dig med en helhjärtad passion för service, stark social kompetens och ledarförmåga.

 

Uppdrag och ansvar

I rollen som teamledare är du en del av den operativa driften och tillsammans med tre receptionister/konferensvärdinnor företagets ansikte utåt och tar emot, välkomnar och tar hand om externa besökare såväl som kollegor. Utöver det ansvarar du och teamet för koordinering av både stora och små möten och event. I ditt team ingår även företagets kock. Som teamledare leder och fördelar du arbetet, ansvarar vid behov för att schemalägga extrapersonal, samt utvecklar rutiner och ditt team för att möjliggöra leverans av högsta kvalitet. Du rapporterar till Head of Business Support.

 

Din profil

Till denna tjänst söker vi dig som är redo för ett större ansvar och har arbetat i några år som konferensvärdinna samt har erfarenhet av att leda andra. Du kommer med fördel från hotell-, konferens- eller restaurangbranschen och har god vana att arbeta med servering. Vi ser att du är van att hålla en mycket hög servicenivå, har en väl utvecklad social förmåga och är kapabel att hantera att det händer många olika saker samtidigt. Du är en driven och initiativrik person som trivs i ett högt tempo och att jobba mot utsatta mål. Vidare har du har ett intresse för att coacha och motivera dina kollegor. Som person är du strukturerad och noggrann, har en positiv inställning och tar ett stort ansvar för dina arbetsuppgifter och helhetsresultatet. Du har också datorvana och behärskar svenska och engelska flytande i tal och skrift.

 

Om företaget

Gernandt & Danielsson är en av de ledande svenska advokatbyråerna inom svensk och internationell affärsjuridik. Vi erbjuder dig möjligheten att arbeta i ett team som präglas av professionalitet, stor kompetens och mycket stark laganda, där du får bidra med idéer, kunskap och möjlighet att påverka Gernandt & Danielssons utveckling för fortsatt tillväxt. Vi har ett stort engagemang för juridiken och vill ständigt förbättra oss, därför bedriver vi ett målmedvetet arbete för att utveckla byråns och medarbetarnas kompetens, affärsförståelse och projektledning. Vår styrka inom dessa områden bekräftas år efter år av oberoende rankinginstitut.

 

Information och ansökan

Tjänsten är en tillsvidareanställning på heltid och du kommer att utgå från Gernandt & Danielssons kontor centralt i Stockholm. Till din ansökan vill vi att du bifogar CV och personligt brev. Urval och intervjuer sker löpande.

 

Vi samarbetar i denna rekrytering med Jurek Business Support. För frågor om tjänsten är du varmt välkommen att kontakta ansvarig rekryteringskonsult Susanne Waering på susanne.waering@jurek.se alternativt Kristin Nelson på kristin.nelson@jurek.se.

 

För mer information, se www.gda.se.

 

Varmt välkommen med din ansökan!

 

Område

Stockholm

Anställning

Tillsvidare

Omfattning

Heltid

 

 

Ansök nu 

 

 

 

Ansök snarast . Arbetsort : Stockholm . Publicerat : 16 november

Kategorier : Chef & Ledning Kontor & Administration Kundservice


Senaste jobben från Jurek

Alla jobb hos Jurek

Liknande jobb Teamledare till reception/konferens på Gernandt & Danielsson